Hokejisté Prostějova jsou už měsíc na ledě a odtajněný kádr letos vypadá velice slibně. Pochvalují si ho téměř všichni a teď bude zásadní, aby si mužstvo správně sedlo v rámci společné přípravy a kvality jednotlivců dokázalo podtrhnout i kvalitními týmovými výkony v sezóně. Rozhodně totiž má tento zcela nový kádr na co navazovat.

Dlouho se čekalo, i když se v kuloárech jména už delší čas věděla, jak bude ve skutečnosti kádr pro nový ročník vypadat. Je z toho velmi zajímavý mix dravého mládí, které doplňují zkušení borci z extraligy i druhé nejvyšší soutěže, takže chemie by rozhodně mohla fungovat. Na přípravu dorazili všichni ve velmi dobré formě, což potvrdil i kouč.

Už první turnaj v Porubě ukázal, že mužstvo by mělo mít velkou sílu. Samozřejmě se stále jedná o přípravu a mužstvo je spolu teprve pár týdnů, ale určitě automatismy a kvalita jednotlivců byly jasně patrné. Do nové sezóny je ještě potřeba řadu věcí vypilovat, ale na první nástřel by se řeklo – velmi kvalitní počin.

Pokud si vše sedne, měli by být Jestřábi mezi největšími favority na umístění v rámci Chance ligy, což je úloha, se kterou se v posledních letech kádr vypořádávat nemusel. Snad tak z velkých očí nebude jen propadák. Pod taktovou kouče Tottera a zkušených lídrů v kabině by tomu tak být ale opravdu nemělo.