Tradiční zápis do tenisové přípravky TK AGROFERT Prostějov Hledáme nové vítěze Fed Cupu a Davis Cupu letos proběhne v tenisovém areálu u Hotelu Tennis Club již tuto středu 14. září od 16.00 hodin. Sraz je u dvorce číslo 10 vedle tréninkové stěny. Zápis se uskuteční za každého počasí, v případě deště bude k dispozici krytý centrální dvorec.

„Zápis do tenisové přípravky je naše tradiční akce a jsme rádi, že je o ni dlouhodobě mezi dětmi i rodiči zájem. Věříme, že se to letos opět potvrdí. Chceme dát těm nejmladším možnost sportovat,“ uvedl vedoucí projektu Tomáš Cibulec.

Letošní zápis je určený pro všechny děti narozené v roce 2017 a mladší, které mají chuť zkusit si tenis. Během zápisu proběhne ukázková lekce, proto mají zájemci dorazit ve sportovním oblečení a obuvi. Tenisové rakety budou na zápise k dispozici.

Tenisová přípravka bude organizována formou skupinového tréninku dvakrát týdně. „Pokud budou mít o tenis zájem děti, které nebudou mít možnost dorazit přímo k zápisu, stačí zavolat na telefonní číslo 777 818 918,“ vzkazuje trenérka tenisové přípravky Lucie Šolcová.

 

 

37 tenis letak