Známý český houslový virtuos zavítá na začátku prosince opět na Hanou, kde se představí v prostějovském kostele Povýšení svatého Kříže a předvede svůj um v rámci dalšího ročníku charitativního koncertu pod záštitou senátorky obvod Prostějovska a části Kojetínska Jitky Chalánkové. Veškerý výtěžek z akce poputuje na dobrou věc. Organizátoři koncertu tímto navazují na jeho předchozí úspěšný ročník.

 

„Bude se opět jednat o unikátní galakoncert, který nabídne řadu známých skladeb nejen světových umělců, zazní díla i českých autorů. Vše bude umocněno osobními příběhy interpretovaných velikánů, pana Svěceného nevyjímaje. Každý z návštěvníků si tak jistě najde to své a věřím, že si užijeme krásnou předvánoční atmosféru,“ uvedla k pozvánce Monika Trávníčková zastupující Jaroslava Svěceného.

Chybět nebude ani klavírní doprovod, o který se v letošním roce postará Lucie Karlová. Koncerty pana Svěceného jsou pak dlouhodobě považovány za ideální chvíle pro odpočinek a harmonii, poskytují velmi krásné okamžiky. Akce bude znovu pomáhat a výtěžek následně poputuje na dobrou věc. I tentokrát proběhne koncert ve spolupráci se senátorkou za místní obvod. „Budu moc ráda, když přijmete i mé pozvání na Vánoční charitativní koncert vynikajícího umělce a skvělého houslového virtuosa Jaroslava Svěceného a pomůžeme tak společně dobré věci,“ zve Jitka Chalánková.

Vstupné na koncert je 300 korun a předprodej nadále probíhá na náměstí T. G. Masaryka v obchodě s dárkovým zbožím Halabala a také v obchůdku s oblečením Krámek v Kramářské.  

 

KDY: SOBOTA 2. PROSINCE, 17:00 HODIN

KDE: KOSTEL POVÝŠENÍ SV. KŘÍŽE, FILIPCOVO NÁMĚSTÍ 4, PROSTĚJOV