K velmi vážné dopravní nehodě vyjížděli předminulou neděli 26. listopadu odpoledne prostějovští dopravní policisté. Mezi obcemi Ivanovice na Hané a Těšice se kolem patnácté hodiny střetla dvě osobní vozidla. Kvůli srážce byla komunikace bezmála dvě hodiny neprůjezdná.

Ošklivá nehoda se stala mezi Ivanovicemi a Těšicemi na Hané. Po střetu dvou aut skončili tři lidé v nemocnici. „Devětapadesátiletý řidič jel ve voze Škoda Fabia od Těšic směrem na Ivanovice na Hané. Z nezjištěných příčin náhle vybočil ze svého směru jízdy a přejel do protisměru, kde se jeho vůz čelně střetl s protijedoucím vozidlem Dacia Sandero,“ popsala nešťastnou srážku Marie Šafářová, tisková mluvčí Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje. „Oba řidiči utrpěli vážná zranění, se kterými byli převezeni na ošetření do prostějovské nemocnice. Těžké zranění utrpěla také spolujezdkyně z Fabie, která byla byla letecky transportována na ošetření do Fakultní nemocnice Olomouc,“ přidala policejní mluvčí důsledky závažné nehody.

Ovlivnění alkoholem bylo u všech účastníků nehody dechovou zkouškou vyloučeno. „Celková škoda byla předběžně odhadnuta na tři sta tisíc korun,“ dodala Marie Šafářová.