Šestá příčka a devatenáct bodů, taková je bilance po podzimní části v Plumlově. S tímto bodovým ziskem i předvedenou hrou pak může v mužstvu hrajícího kouče Karla Frantíka panovat spokojenost. Povedlo se totiž dostat z potíží let minulých, které každý fanoušek fotbalu v regionu moc dobře znal. Zajistit posily však není vždy snadné, ale během krátké letní přestávky klubu vyšly hned tři příchody a všechny si skvěle sedly. Navíc to znamenalo i zásadní omlazení, o kterém se mluvilo už v posledních pěti letech.

Radek Vyroubal dorazil z Němčic nad Hanou, další dva příchody pak klub oznámil ze Smržic, konkrétně se jedná o Jiřího Kratochvíla a Štěpána Vernera. Ani o jedné ze zmíněných posil nelze říct nic jiného než trefa do černého. Všichni hráči totiž zapadli nejen do kabiny, ale i herního stylu. Rázem je tak v Plumlově daleko veseleji, než tomu bylo v posledních letech.

Už jen zisk devatenácti bodů a více zápasů, kde mužstvo bodovalo, než těch s porážkou je totiž zase po delší odmlce velmi pozitivní skutečnost. I přes posílení je však třeba nadále v Plumlově hledat další posílení, protože není třeba příliš připomínat, jak zásadní vliv na výkony mužstva stále má zkušená trojice Petr Kiška, Karel Frantík a Adam Hladký, u nichž je velmi znát, když na hřišti jsou, ale i když schází. Už to však zdaleka není jen o nich. Přesto je třeba myslet na to, že i je bude třeba jednou stoprocentně nahradit.

Dobré podzimní výsledky ale mohou jistě dodat elán do další práce a větší počet mladíků může ukázat svůj potenciál, což se dříve říct nedalo. Tento směr, jaký Plumlov nabral, je tak jistě pozitivní. Snad ve vytyčeném směru vydrží i nadále, protože existenční potíže, které na jaře byly, kdy se zdálo, že dvě mužstva společně s rezervou už mužstvo neposkládají, jsou, zdá se, pro současnost zažehnány.