Dennodenně najde sportovní fanoušek řadu zajímavých akcí. Některé probíhají opakovaně, jiné jen nárazově. Letos se toho však sešlo tolik, že by bylo ideální strávit aspoň tři či čtyři měsíce doma u televize, ještě lépe ale přímo v centru dění.

Pokud bychom to vzali od května do srpna, tak nás během těchto čtyř měsíců čeká celá řada sportovních zážitků. Začít musíme mistrovstvím světa v hokeji, které se po devíti letech opět vrací do Česka, a reprezentace bude dělat vše pro medaili. V červnu na to naváže další bonbonek tentokrát v podobě fotbalistů, kteří začnou letošní evropský šampionát, jenž hostí Německo. Vše pak v průběhu prázdnin uzavřou olympijské hry v Paříži. Diváci v Evropě, a tedy i u nás, se tak dočkají sportovních zážitků v těch nejlepších časech.

Do toho nebudou chybět ani další klasické akce, které nás provázejí letním obdobím. A jen těžko by si tak sportovní fanoušek mohl najít lepší čas. Teď už jen zůstává otázkou, jakou práci zvolit, aby si člověk mohl dovolit trávit měsíce u sportu?