Hlediště prostějovského divadla bylo ve středu večer zaplněné do posledního místečka. Do našeho města totiž zavítala divadelní brněnská společnost StageArtCz BRNO v čele s hlavní hvězdou Miroslavem Etzlerem. Zábavný a zároveň napínavý thriller rozesmál publikum natolik, že herci sklízeli bouřlivý aplaus i během představení s názvem Mindgame – Líbezné vyhlídky autora Anthony Horowitze.

Když se Mark Styler, autor „zaručeně pravdivých“ detektivních románů, pokouší získat rozhovor se známým sériovým vrahem Eastermanem, nemá ani ponětí, do čeho se pouští. Musí dostat souhlas podivínského ředitele psychiatrické léčebny Líbezné vyhlídky, v níž je Easterman držen. Brzy však zjistí, že nic není takové, jak se zdá. Skvělé partie na prknech prostějovského divadla rozehráli ve středu večer herci Miroslav Etzler, Petr Halberstadt, Pavla Vitázková a další. To vše pod „taktovkou“ režiséra Petr Halberstadta. „Toto dobře ztvárněné drama udržuje diváky v napětí.

Je to napínavý thriller, který pobaví a nenechá diváky v klidu. „Málokdy divadelní hra zaujme natolik, jako se stalo u tohoto představení. První polovina představení pozvolna diváky vtahovala do děje, stupňovalo se napětí a černý humor. Ve druhé polovině představení dospěla hra k nečekanému a šokujícímu konci. Byl to divadelní koncert pro tři herce. Herecky vynikal zejména Miroslav Etzler, který si „ukradl“ hru pro sebe,“ zhodnotila pro Večerník skvělé herecké výkony Karin Konzbulová, ředitelka Městského divadla v Prostějově.