Milé dámy,

vážení pánové,

již potřetí v historii jsme se vytasili s vlastní kůží na trh. Ano, otevřeli jsme vám dveře nejen do naší ložnice a obýváku, ale také kuchyně a odtajnili pár tajných receptů z rodinné kuchařky. Věříme, že vám bude nejen chutnat, ale také, že si najdete to své mezi nabídkami našich obchodních partnerů. Právě jim patří hned z úvodu velké poděkování, že v této nelehké době našli touhu podpořit náš stále nový projekt. Co si budeme povídat, každý zákazník začíná být stále více cennější, než tomu bylo kdy dřív.

Oproti předchozím dvěma rokům, kdy bylo vydání rozděleno chronologicky na dvě části, tentokrát jsme se rozhodli pro skutečný mix. A tak se střídají informace z domova s recepty nejen z naší kuchyně a tipy pro práci na zahradě, přičemž neopomněli jsme také například rady pro motoristy, ale ani řadu další zpráv z nejrůznějších odvětví. Nechybí ani redakční komentář a exkluzivní rozhovory se šéfkuchařem a myslivcem. Ideální konstelací tak je, abyste si i vy k tomuto počteníčku dali něco dobrého k jídlu a hned poté začali zkoušet vychytané tipy od nás.

Po prázdninové přestávce jsme tak před startem nového školního roku tady opět s pravidelnými přídavky PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku zdarma navíc. Na dnešní speciál mají navázat LETNÍ PŘÍBĚHY a už dnes pracujeme na tom, abyste měli co nejlepší zaměstnání. Čeká nás totiž BURZA PRÁCE a VZDĚLÁNÍ. Ale to nebude v září vše. Kdo má rád hokej, přijde se na své ke konci nadcházejícího měsíce. Jak tedy opravdu vidno, nudit se nebudete a čeká vás každé pondělí plno čtení navíc.

Věřím, že v dnešní příloze nejčtenějšího regionálního periodika si najde každý to své, ale hlavně, že získáte novou inspiraci a také se trochu pobavíte.

 

Speciální přílohu VEČERNÍK V KUCHYNI & BYDLENÍ a ZAHRADA najdete jako součást tištěného vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyšlo v pondělí 28. srpna