Milé čtenářky,

vážení čtenáři,

rok se sešel s rokem, a právě držíte v rukou jednu z nejtradičnějších příloh PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku. Jde o přídavek, který se našemu redakčnímu kolektivu obzvláště hezky daří tvořit. Vždyť jde o Vánoce a všechno s nimi spojené. Takže pohodička, láska, humor a také dobré jídlo a pití. A přesně toto je součástí dnešního speciálu. Letos se tak přitom děje za obzvlášť příjemné situace, jelikož jsme si po celý rok připomínali pětadvacáté výročí založení nejčtenějšího regionálního periodika. To jen dotvrzuje, jak pevnou značkou na mediálním trhu PROSTĚJOVSKÝ Večerník nadále zůstává. A vězte, že s oslavami ještě zdaleka nekončíme.

Než přejdete k samotnému čtení nejen této přílohy, ale i celého dnešního vydání, které vám nabízí více jak stovku stran, zkuste se na chvíli zastavit a vnímat vánoční atmosféru. A to zavčas, dokud ji tu máme. Často se totiž stává, že si ji příliš ani neužijeme. Před Vánocemi jsme v presu, o Vánocích se nezastavíme, protože máme jednu návštěvu za druhou, a najednou je už i po Vánocích. Pojďme to tedy letos udělat jinak. Slibte sami sobě, že alespoň v tomto čase budete teď a tady. Rozhlížejte se kolem sebe a sledujte, jak všechno hezky svítí, rozjímejte, poslouchejte vánoční koledy, dívejte se pohádky a vánoční filmy, pojídejte cukroví, prostě nenechte se nikým a ničím rušit ani vyvést z míry. Prostě si udělejte Vánoce, jaké jsou vám milé. A pokud vám i tento šestnáctý speciál letošního roku zpříjemní tento čas, náš úkol byl splněn.

Dnešní vánoční příloha Večerníku je totiž věnována nejenom mezilidským vztahům během adventního času, ale přinášíme také spoustu vánočních receptů, rad a komentářů. K tomu přidáváme exkluzivní rozhovory, vánoční publicistiku, přímou reportáž z mateřského centra či nabídku z televizní obrazovky. Nechybí pochopitelně ani nabídka našich obchodních partnerů, jímž patří zvlášť velký dík. Bez nich by tento speciál vyjít nemohl.

 

Speciální příloha PROSTĚJOVSKÉ VÁNOCE je součástí tištěného vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který vychází v pondělí 12. prosince