Pěkné tradice by se měly držet. Další nádherný kalendář plný fotek a příběhů pejsků z útulku Voříšek se chystá na rok 2024. Podpořit útulek jeho koupí stále můžete i vy.

 

Tradice charitativních kalendářů útulku Voříšek vznikla již na konci roku 2018. Díky podpoře dárců by se jej mělo podařit vytvořit i na rok 2024. Také letos je opravdu moc povedený, krásný a udělá radost nejen pod vánočním stromečkem.

Jeho pořízením pomůžete financovat pejsky, kteří žijí v Čechách pod Kosířem na náklady útulku Voříšek. Podpoříte tak opuštěné pejsky a jejich péči. Spousta pejsků se totiž do útulku dostane po úrazech, nemocech nebo ve starším věku a veterinární náklady na ně stále narůstají. Navíc Voříšek po 16 letech provozu potřebuje nemálo oprav.

„Z prodeje kalendáře budeme moci například financovat opravy na útulku Voříšek a věřte tomu, že po všech těch letech provozu jich není málo, financovat nákup zdravotnických a veterinárních prostředků a nákladů spojených s veterinárním ošetřením pejsků, v neposlední řadě financovat provozní náklady, jako je třeba elektrická energie, kterou potřebujeme ke všemu,“ předeslal majitel útulku Leopold Dostál. A jedním dechem poděkoval všem dárcům, kteří projekt podpořili na www.startovac.cz.