Přes padesát vánočních dárků nakoupili zaměstnanci firem Perfect Dis-tribution a AGEL Trade seniorům z Domova se zvláštním režimem Sedlčany, aby tak splnili jejich přání. Pečlivě vybrané a zabalené dary již doputovaly k mile překvapeným seniorům z Příbramska.

 

Krásně zabalené sladkosti, deky, holící strojky či lampičky postupně přibývaly od zaměstnanců ze všech poboček v České republice pod Stromem splněných přání, který zdobí v adventním čase sídlo společnos-ti v Prostějově. Celý projekt zaštítilo vedení společností a za obě firmy darovalo sociálnímu zařízení projektor, který bude sloužit všem klientům.
„Covidová doba není nakloněna osobním setkáním, takže jsme dárky sice osobně předali, ale s klienty jsme se setkali jen krátce, a to ještě jen s některými. Nicméně i tak jsme rádi, že jsme je potěšili a udělali jim radost,“ řekl David Langer, manažer zdravotnických prostředků Perfect Distribution.
Strom splněných přání je již tradiční předvánoční akcí, do které se mohou zaměstnanci zapojit. Ze se-znamu přání si vyberou konkrétního klienta, kterému chtějí udělat radost. Smyslem projektu je, aby zaměstnanec věnoval svůj čas a energii výběru, nákupu a zabalení daného dárku, který následně umístí pod stromeček. Vánoční nadílka pak vždy putuje ke klientovi, s kterým společnosti spolupracují.
„Strom splněných přání je skvělá akce a za naše klienty musím všem zaměstnancům za perfektní dárky moc poděkovat. Nový projektor využijeme už teď o vánočních svátcích, kdy se budeme všichni společně dívat na oblíbené filmy,” těší se Marta Větrovcová, staniční sestra domova.
Mezi hlavní podnikatelské aktivity společnosti Perfect Distribution, člena skupiny AGEL, patří komplexní řešení dodávek spotřebního zdravotnického materiálu, prodej papírového programu, čistící chemie a dezinfekčních prostředků, ale také dodávky speciálního zdravotnického materiálu do zdravotnických zařízení v České republice a na Slovensku.
Společnost AGEL Trade se pak zabývá komplexním řešením dodávek zdravotnických prostředků do zdravotnických zařízení v České republice a na Slovensku.