Dlouholetý starosta Tělocvičné jednoty Sokol Otaslavice Miloslav Ježek 4. prosince oslavil své sedmdesáté narozeniny. Ve vedení místního Sokola je neuvěřitelných 22 let a pod jeho vedením se areál sokolovny dočkal řady modernizací. Od umělé trávy, nového oplocení až po obsáhlé rekonstrukce velkého sálu.

Sám jako aktivní a všestranný sportovec nechybí na drtivé většině sportovních akcí a je tak jejich pravidelným účastníkem. Dále se angažuje i v řadě dalších mimosportovních aktivit v obci, které jako starosta Sokola pomáhá organizovat.

Už od útlého věku byl všestranným sportovcem. Na okresní úrovni stál dlouhé roky ve fotbalové brance Otaslavic. Mimo to se ale věnoval také hokeji na okresní úrovni, volejbalu a velmi si oblíbil i běžky. V pokročilejším věku si našel zálibu ve stolním tenisu, který si rád zahraje na rekreační úrovni, pravidelně se věnuje i kulečníku. „Začátkem prosince oslavil významné životní jubileum starosta TJ Sokol Otaslavice bratr Miloslav Ježek, který je už více než dvě dekády hlavní tváří místního Sokola. Hodně zdraví, štěstí, životního optimismu a dobré nálady i do dalších let,“ přeje svému starostovi výkonný výbor TJ Sokol Otaslavice.