Our Hope Boxing Club Prostějov po roce znovu organizuje velký mezinárodní turnaj v boxu. Oproti loňsku sice změnil název i místo dějiště, ale vysoká kvalita zůstává, spíš ještě roste. Pokud se o tom chcete přesvědčit, tak se přijďte osobně podívat. Hanácké beran 2023 proběhne o nadcházejícím víkendu 8. a 9. července v areálu Restaurace a motorestu U Toma v obci Vranovice-Kelčice!

„Jde o první ročník mezinárodního klubového turnaje s početnou i velmi kvalitní zahraniční účastí. Dorazí boxeři a boxerky oddílů z Německa, Rakouska, Litvy, Polska, Maďarska, Slovenska a České republiky. Náš klub OHBC Prostějov přitom bude mít hodně početné zastoupení, do zápasů nastoupí všichni naši současní závodníci. A to v utkáních buď proti soupeřům či soupeřkám z ciziny, nebo proti členům či členkám spřáteleného oddílu Spider Olomouc. Právě ve spolupráci s ním celou akci pořádáme,“ informoval Večerník i veřejnost Martin Klíč, šéftrenér Our Hope Boxing Clubu Prostějov.

Záštitu nad dvoudenním kláním převzala starostka Vranovic-Kelčic Irena Blažková, všechny duely bohatého programu fanoušci uvidí v ringu postaveném pod širým nebem. „Pojedeme Open Air, proto věřím a doufám v přízeň hezkého letního počasí. V sobotu osmého července odstartujeme už v 15.00 hodin, od 18.00 hodin začne Galavečer mládeže OHBC Prostějov. Vrcholem galavečera se přitom stane bitva, ve které změřím síly já s olomouckým Petrem Řezníčkem. Již několik týdnů se na ni poctivě připravuju,“ usmívá se Klíč s tím, že v neděli 9. července pak druhá část střetnutí zahájí program již od 10.00 hodin.

Samozřejmostí klání Hanácké beran bude lákavý doprovodný program. „Pro hosty připravujeme spousty dobrého jídla i pití. Diváci se můžou vedle kvalitního boxu těšit na grilované speciality nebo bohatou tombolu, uskuteční se také slavnostní vyhlášení nejúspěšnějších závodnic a závodníků Our Hope Boxing Clubu Prostějov. Kdo se chce dobře pobavit a současně si užít příjemný, nejen sportovní zážitek, ať o víkendu dorazí do Vranovic-Kelčic. Očekáváme výbornou atmosféru,“ doplnil Klíč s poděkováním všem partnerům za podporu.

 

27 beran letak