Our Hope Boxing Club Prostějov pořádá úvodní kolo Národní ligy boxu ČR 2023/2024. První turnaj nového ročníku celostátní soutěže probíhající ve všech krajích tuzemska je na programu v sobotu 16. září od 10.00 hodin v Národním sportovním centru PV.

„Zúčastní se boxeři a boxerky převážně z Moravy, určitě však dorazí i někdo z Čech a plánujeme také mezinárodní konkurenci ze zahraničí. Obsazení tedy bude velmi kvalitní, fanoušci se mohou těšit na spoustu utkání ve všech věkových i váhových kategoriích,“ prozradil Večerníku šéf OHBC Prostějov Martin Klíč.

Pěsti v hale NSC Prostějov

Do boje tedy půjdou muži, ženy, chlapci i dívky napříč věkovými kategoriemi od dospělé přes juniorskou a kadetskou až po školní mládež. „Zápasům bude ještě předcházet slavnostní vyhlášení minulého ročníku Národní ligy boxu ČR, ve kterém jsme skončili na výborném pátém místě, a v juniorech byli dokonce druzí, takže převezmeme stříbrné medaile,“ těší se Klíč.

Vstupné pro diváky je 50 korun, dlouhý sled jednotlivých střetnutí poběží v precizně postaveném ringu až do pozdního odpoledne či večera. „Za náš klub nastoupí Štěpán Wezdenko, Šimon Dvorský, Ester Dvorská, Sára Dvorská, Lenka Červinková a nováčci Emma Bartošová, Dasha Ukrainets i Kateřina Štvrtecká. Naopak Dorian Kropog a Vojtěch Jančík se teprve vrací do formy po tréninkové pauze,“ upřesnil Klíč. (son)

OHBC PROSTĚJOV DĚLÁ NÁBOR

Další důležitou informací z tábora Our Hope Boxing Clubu Prostějov je, že úspěšný hanácký oddíl dělá nábor nových rohovnických adeptů i adeptek do svých řad. Veškeré potřebné informace najdete v přiloženém letáku! 

 

37 box