Další družstvo florbalových Playmakerů má po sezóně. V sobotu na turnaj do Uničova odjížděl „B“ tým mužů. Před sebou měl utkání s Lipníkem „B“ a s Litovlí. Mužstvo mohlo být v případě úspěšného odehrání zápasů ještě třetí. V opačném případě se mohlo propadnou na šesté místo.

První zápas začal pro Playmakery skvěle: v první minutě se proti Lipníku prosadil Němec. Nicméně, další průběh patřil spíše soupeři. Hráči Lipníka v zelenobílém totiž dokázali v první třetině utkání vyrovnat a ve druhé otočit a navýšit ještě vedení na průběžných 3:1. Poslední třetina už se nesla hlavně ve velké snaze Playmakerů soupeře dotáhnout a v utkání bodovat. Krok k tomu udělal Smékal v přesilové hře, když snížil na 2:3. Další branky už ale v utkání nepadly a Playmakeři tak podlehli Lipníku „B“ nejtěsnějším možným výsledkem.

Utkání proti Litovli bylo jiné. Ve 2. minutě otevřel skóre Mikulka, v 7. minutě tentýž hráč poslal Litovel do vedení 2:0. Krátce nato dokázal snížit Kalabis. Jenže Playmakeři následně dopláceli na nevyužívání šancí, jejich soupeř naopak dokázal své největší proměňovat. Skóre se nakonec zastavilo na cifře 6:1. Přičinil se o to nejvíce Mikulka, který Litovli pomohl pěti body (4+1). Playmakeři kvůli porážkám na bronz ani „bramborovou“ medaili nedosáhli a zakončili sezónu na šestém místě.

MUŽI „B“ – Olomoucký přebor mužů

FBC Playmakers Prostějov – FBC Traweko Lipník 2:3 (1:1, 0:2, 1:0)

Branky Prostějova: Němec (Vychodil), Smékal (Závodný). Rozhodčí: Kosek, Kubáč. Vyloučení: 1:1. Využití: 1:0. Průběh: 1:0, 1:3, 2:3.

FBC Playmakers Prostějov – FBC TJ Tatran Litovel 1:6 (1:3, 0:1, 0:2)

Branky Prostějov: Kalabis. Rozhodčí: Šiška, Jiruška. Vyloučení: 1:2. Využití: 1:1. V oslabení: 0:1. Průběh: 0:2, 1:2, 1:6.

Sestava Playmakerů: Hrachovec – Vychodil, Režný, Závodný, Otáhal – Šubrt, Krejčí, Stach, Smékal, Mráček, Váňa, Němec, Kalabis, Bouchal. Hrající trenér: Filip Šubrt.