Po zhruba tříměsíční odmlce se opět vrací na scénu seriál FOTBAL EXTRA, který pro vás pravidelně mapuje vše podstatné, co se v uplynulých měsících na fotbalových trávnících událo. Od aktuálního čísla PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku se tak můžete těšit na tradiční vhled do všech soutěží, ve kterých figurují regionální zástupci ať už se týká mužů, žen, dorostenců, žáků či nejmenších nadějí.

První dva díly budou jako vždy patřit závěrečnému sumáři podzimní části soutěžního ročníku 2023/2024, čekají na vás konečné tabulky s prvotním ohlédnutím za každou ze soutěži, nechybí ani tradiční komentář nejčtenějšího regionálního periodika.

N úvod dostávají přednost mužské kategorie i zástupkyně něžného pohlaví, načež v příštím vydání se můžete těšit na „okénko“ do jednotlivých pater mládežnických kategorií, které jsou naprosto nezbytné pro další budoucnost našeho fotbalu.

Od poloviny srpna jste až doteď mohli na této dvoustraně nalézt aktuální informace z víkendových zápasů jednotlivých celků v prostějovském regionu i s kompletním výsledkovým servisem. Nyní už se tedy fotbalisté všech úrovní „uložili k zimnímu spánku“, který pro některé potrvá do začátku března, další začnou ještě o něco později.

Teď tak nastává čas, abychom se postupně ohlédli za všemi grupami. Stejně jako v předchozích letech a měsících nebude chybět celá řada zajímavých informací, exkluzivních rozhovorů s trenérů i vybranými hráči a plná nůše redakčních komentářů. To vše za účelem co nejobjektivnějšího hodnocení podzimu 2023. Těšit se můžete i na podrobné statistiky všech zdejších celků i těch nejlepších z jednotlivých soutěží. Chybět nebudou ani aktuální informace, které zimní přestávka přinese.

Teď už se však pohodlně usaďte a podívejte se na prvotní souhrn mužských soutěží od divizního Kostelce na Hané přes třetí třídy prostějovského „okresu“ až po ženskou ligu či divizi s trojicí regionálních želízek.

 

První díl nové řady seriálu FOTBAL EXTRA, zaměřené na podzimní sumář všech mužských a ženských soutěží, najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyšlo v pondělí 20. listopadu