Pozitivních zpráv teď není v táboře eskáčka příliš, ale jestli je skutečně možné se na něco těšit, pak je to nový stadion, který vzniká Za Místním nádražím. Práce zatím postupují, jak mají, dosud se obešly bez větších komplikací. Termín dokončení nejpozději na konci června by tak měl být dodržen. A nejen to, pokud se nestane nic neočekávaného, tak by to mohlo být i o něco dříve.

„Práce probíhají nepřetržitě. Jedinou komplikací pro nás byl zatím jen příval sněhu, to se toho opravdu moc dělat nedalo. Měli jsme i kontrolní den, vše zatím běží podle plánu a nic nenasvědčuje tomu, že by se neměl stihnout původně naplánovaný termín. Samozřejmě doufám, že nám bude přát zimní období, aby se práce odvedlo co nejvíce. Největší komplikací by byl pro nás určitě sníh,“ prozradil předseda klubu František Jura.

Okolí už prošlo velkou změnou a nyní se začíná vše budovat. Jako první byly připraveny betonové patky na osvětlení. „Kompletní by už mělo být umělé vyhřívání, hřiště bylo pokryto z více jak osmdesáti procent, což by už mělo být finalizováno. Na to přijdou další vrstvy a alespoň zde tak můžeme být spokojení s tím, jak se vše postupně vyvíjí. Už se na to všichni moc těšíme,“ doplnil předseda.