Už sedmým dílem pokračuje tradiční seriál FOTBAL EXTRA, který pro vás týden co týden připravujeme. Nyní se už zaměříme na I.A třídu, kde si jako první vezmeme na paškál skupinu „A“. V ní najdeme hned trojlístek zástupců. V rámci regionu nahradil postupující Pivín Určice, jež se vrátily zpátky do krajského přeboru. Jak se tak za podzimem všechny tři celky, jejichž názvy domovských obcí začínají na písmeno P, ohlíží, se dozvíte v dnešním prvním vydání nového roku.

Podzimní část fotbalových soutěží toho nabídla opravdu hodně a fanoušci se měli na co těšit. O žádné podstatné informace ze zelených trávníků jsme vás neochudili, nepolevujeme ani během pauzy. Už jsme vám tak stihli přinést souhrny všech mužských, ženských, ale i mládežnických kategorií, nyní se postupně probíráme všemi soutěžemi daleko podrobněji. Už jsme se tak ohlédli za premiérou Kostelce v divizi a dva díly jsme věnovali krajskému přeboru, kde najdeme hned kvarteto účastníků z regionu. A pokračujeme v tomto tempu i nadále.

Nejlépe si z regionu vede Pivín, který ukázal, že postup o soutěž výše nebyl náhodný a že i zde se řadí mezi to nejlepší, když má v první čtyřce už celkem pohodlný náskok před ostatními. Spokojenost však panuje i v dalších dvou táborech. Plumlovu se povedlo něco, o co se snažil už roky. Díky novinkám v kádru se daří postupně omlazovat sestavu, což pomohlo i k místu v první polovině tabulky. V Protivanově se povedlo získat stejný počet bodů jako na podzim loňského ročníku, ale oproti tomu má širší kádr a daleko lepší postavení.

Nyní se už však pohodlně usaďte a podívejte se, jak se za podzimem ohlíží zástupci výše zmíněných celků.

 

Sedmý díl nové řady seriálu FOTBAL EXTRA zaměřený na působení fotbalistů I.A třídy skupiny A. Najdete vše v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyšlo v úterý 2. ledna