Velká novinka přišla z fotbalového Kostelce. Jediný regionální účastník v divizi se totiž před závěrečnou fází soutěže rozhodl ukončit spolupráci s lodivodem Lubomírem Kelucem, který měl lví podíl na tom, kam to mužstvo během posledního období dotáhlo.

Na začátku jarní části, kdy mužstvo získalo v prvních třech duelech plný počet bodů se zdálo vše zalité sluncem. Jenže dalších pět utkání skončilo bez bodu a mužstvo se tak znovu vrátilo do boje o záchranu. K jasnému cíli nyní povede mužstvo dvojice Juraj Šulc a Jakub Zatloukal.

Před začátkem sezóny 2020/2021 převzal mužstvo Kostelce kouč Lubomír Keluc a od té doby se u tohoto tradičního účastníka krajských soutěží začaly dít věci. Po covidovém ročníku dokázalo mužstvo z druhého místa postoupit do krajského přeboru a hned rok na to opět z druhého místa do divize. Historicky premiérový ročník už ale na konci bude mít jmenovku jiného trenéra. Vedení klubu se totiž s koučem po porážce na půdě posledního Přerova dohodlo na ukončení spolupráce a už má i náhradu do konce aktuálního ročníku.

Konci veleúspěšného trenéra se budeme věnovat v nadcházejícím týdnu a veškeré podstatné informace nabídneme v pondělním tištěném vydání.