Uplynulou sobotu odpoledne se na hřišti v Bedihošti uskutečnil první ročník Memoriálu Jiřího Kouřila. V rámci turnaje se kromě domácího celku představily ještě další dva ze třetí třídy skupiny A, šlo o Želeč a Otaslavice B. V příjemném počasí se hrálo systémem každý s každým a z následné tabulky se rozhodlo o pořadí. Nejlépe se turnaj vydařil rezervě Otaslavic, která ovládla oba zápasy. Více než o výsledky však šlo hlavně o to si zahrát, což bylo jednoznačně splněno.

První duel obstarali domácí proti Želči a relativně vyrovnaný zápas rozhodlo proměňování šancí, kdy se domácím „loženky“ dávat nedařilo, zatímco hosté trestali. Vítězství 1:3 se tak dá hodnotit jako zasloužené. Druhý duel mezi celkem ze Želče a rezervou Otaslavic musely rozhodnout až penalty. „Metlařům“ se totiž nepodařilo udržet dvoubrankový náskok, penalty však zvládli a mohli oslavit první výhru v turnaji 3:2.
Poslední duel mezi domácím celkem a Otaslavicemi byl první čtvrthodinku docela vyrovnaný. Po první brance hostů už se však jednalo o poměrně jednoznačnou záležitost a konečné skóre 0:5 je zřejmě odpovídající. Po jasné výhře tak rezerva Otaslavic mohla oslavit vítězství nejen v zápase, ale v celém turnaji, domů si tak mohla odvézt i pohár.
Celkově se však jednalo o turnaj ve velmi přátelské atmosféře, který splnil účel.

 

Bedihošť – Želeč 1:3
Želeč – Otaslavice „B“ 2:2, na penalty 1:3
Bedihošť – Otaslavice „B“ 0:5
TABULKA
1. Otaslavice „B“ 2 1 1 0 7:2 5
2. Želeč 2 1 1 0 5:3 4
3. Bedihošť 2 0 0 2 1:8 0