Máme to za sebou,“ mohli si říct koncem listopadu mládežníci napříč okresem. Až koncem listopadu? Ano a není divu: je malý zázrak, že se při současné situaci dala podzimní část soutěží vůbec nějak odehrát. Loni, kdy na tom byla společnost s koronavirem podobně, se přeci v půlce října vše stoplo. A bylo hotovo.

Tentokrát ale mládežnické týmy odehrály vesměs plnou porci naplánovaných zápasů. To je asi největší úspěch. Dalším ale je, že velká část týmů z Prostějovska nepropadla. Pravda, jen málokterý se dokázal prodrat někde do popředí tabulky. Úspěchem však budiž i její střed. A po divokých lockdownech a dvou přerušených sezónách se musí i s osmým místem počítat. Pokud tedy tabulka nemá právě osm členů. Ale co, hlavně že se hraje. Mládež v regionu si vedla docela obstojně. PROSTĚJOVSKÝ Večerník zmonitoroval, jak dopadly jednotlivé týmy?

 

Dorost 1.SK Prostějov

Čtyři kategorie dorostenců jsou rozděleny dle ročníků do svých soutěží. U19 a U17 hrají moravskoslezskou ligu a kategorie U18 a U16 se snaží pravidelně bodovat v divizi. Společným rysem všech celků je poklidný střed tabulky a z tohoto průměru nikdo nevybočuje. „U dorostů to máme trochu komplikovanější. Na rozdíl od žákovských mužstev zde nehrajeme vyšší soutěž a stává se tak, že nám v patnácti letech někteří hráči utečou. Na druhou stranu zase dostanou větší šanci a větší využití hráči, kteří ho dříve neměli, a jsou také schopni ukázat, že fotbalově na tom nejsou vůbec špatně. Velké poděkování patří také všem trenérům za jejich aktivní přístup,“ prozradil k dorosteneckým výběrům Matěj Vybíhal.

S podzimními výkony jsou pak v klubu i trenéři ne zrovna spokojení, ale ani zklamaní. Před jarní částí vyvstaly ještě různé otazníky opět spojené s koronavirem. „Do 18 let platí, že stačí testování. Na nejstarší dorost už se to tak nevztahuje a netroufám si odhadnout, jak se to bude případně na jaře řešit, pokud pravidla zůstanou stejná jako nyní,“ doplnil Vybíhal.

 

A jak si vedly kategorie dorostů po jednotlivých soutěžích?

MSDL staršího dorostu

Prostějovská „devatenáctka“ pod vedením koučů Grosse a Vybíhala v letošním ročníku Moravskoslezské ligy nenadchla, ale ani nepropadla. Po polovině soutěže, kde však nemají všechna mužstva odehranou kompletní porci zápasů, se nachází ve středu tabulky na devátém místě. Nejlepší pasáž sezóny přišla v září, kdy mužstvo získalo minimálně bod v každém zápase. Zbytek podzimu už ale tak růžový nebyl a dorostenci bodovali pouze v jediném utkání, což znamenalo postupný pád tabulkou. Obzvláště ztráty s rezervou Opavy, Hlučínem nebo Znojmem mohou hráče mrzet. Lize letos jednoznačně kraluje Jihlava, která si dokázala vypracovat náskok před rezervními celky Sigmy, Slovácka a Baníku.

MSDD-E staršího dorostu

Starší dorost nastupuje také v divizi, kde tvoří kostru mužstva hráči s menším herním vytížením. Zde je na tom mužstvo velmi podobně. Nutno však dodat, že má odehráno o dva zápasy méně, a pokud dohrávky zvládne, mohou se svěřenci kouče Musila posunout až na třetí příčku.

MSDL mladšího dorostu

„Sedmnáctka“ eskáčka zcela kopíruje statistiku svých starších kolegů v Moravskoslezské lize. Bilance pěti výher, tří remíz a sedmi porážek je zcela totožná, zde to však stačilo až na konečné desáté místo ve vyrovnaném středu tabulky. Pod vedením Romana Popelky měli hráči výsledky jako na houpačce a bodové zisky se celkem pravidelně střídaly s porážkami. I zde se pak velmi dobře daří Jihlavě, která okupuje druhou příčku. Nejlepším celkem podzimu byla rezerva Slovácka, a i další místa opět doplňují rezervy Baníku a brněnské Zbrojovky. Kdo se naopak v obou soutěžích celkem trápí, je Kroměříž a Poruba.

MSDD-E mladšího dorostu

Ze standardu nevybočuje ani nejmladší dorost Prostějova v divizi, který se také řadí do středu tabulky, po podzimní části je na jedenáctém místě s bilancí pěti výher, jedné remízy a osmi porážek. Během podzimu však bodů mohlo být více a mužstvo dokázalo potrápit nejeden celek z vyšších pater tabulky, jenže do bodového zisku se to dotáhnout nepodařilo.

 

Žáci 1.SK Prostějov

Žákovské kategorie v Prostějově jsou pevnou součástí nejvyšší soutěže. I zde je to v letošním ročníku takový průměr, kde ani jedna z kategorií přímo nezáří, zároveň však nemá problémy se záchranou. Po herní stránce jsou tak s výkony mužstev relativně spokojení, i když někde jsou si vědomi, že to mohlo být lepší. Z pohledu tabulky je na tom nejhůře nejmladší žákovská kategorie, což trenéři přisuzují stále ještě zvyku na větší hřiště, která jako jediná ze čtyř kategorií nepřezimuje na osmé příčce.

Situaci s mládeží také silně ovlivnil koronavirus. Ani ta kvůli předchozím vlnám už dva ročníky neodehrála kompletní, přesto se snažila pracovat. Nyní je situace zase podobná, ale trenéři to nevzdávají. Během minulých vln, kdy nebylo možné ani trénovat chystali trenéři společně individuální tréninky a postupně si předávali zkušenosti, jaké varianty fungují, a které naopak úspěch neslavili. A tyto praktiky měly u hráčů úspěch. Během dlouhé doby bez fotbalu se tak s výrazným úbytkem nepotkali, ba naopak se u některých kategorií podařilo dokonce i posílit.

A jak si vedly kategorie žáků po jednotlivých soutěžích?

MSŽL U15

Kategorie do patnácti let se připravuje pod vedením bývalého hráče Prostějova Aleše Ruse a Adama Pospíšila. Letošní podzimní část je zakončena velmi vyrovnanou bilancí a žáci jsou na tom téměř totožně jako jejich vrstevníci z Jihlavy a Slovácka. Konečných 21 bodů stačí na osmé místo po podzimní části. Tabulka je však také nekompletní a například právě Prostějovu schází ještě odehrát dva zápasy, které jsou přesunuty vinou karantén až do jarní části.

MSŽL U14

Stejnou příčku po podzimu okupuje také ročník níže vedený Jakubem Jamrichem, který své utkání absolvuje zároveň se staršími kolegy. Shodně tak i u něj tabulka mírně zkresluje, protože celky nemají odehraný stejný počet utkání a trošku mohl trenér žehrat na nekonzistentní výkony. Zatímco se podařilo zahrát perfektně některé zápasy proti nejlepším celkům, pak zase přišla zbytečná ztráta s celky „poblíž“.

SpSM U13 jih

Shodnou osmou příčku obsadila po podzimu i kategorie U13. Stále ještě mladší žáci mají už daleko vyšší počty branek v utkáních. Po opět nedokončeném kompletním podzimu je střed tabulky zasloužený. Na nejlepší celky to není, na druhou stranu proti klubům ze spodní části tabulky to jsou jednoznačné výsledky.

SpSM U12 jih

Nejmladší žákovský celek Prostějova se zatím trápí ze všech nejvíce a podzimní pouhé tři výhry jej řadí na třetí místo od konce. K tomu se mu nedaří ani dávat branky, kterých má nejméně z celé soutěže. U této kategorie je však stále naděje na zlepšení výkonů a umístění směrem nahoru. Eskáčko v této kategorii dlouhodobě trápí přechod na větší hřiště a chvíli trvá, než si na něj hráči zvyknou.

 

KRAJSKÉ SOUTĚŽE

V krajských kláních najdeme hned dvě soutěžní úrovně, ať už jde o dorost, nebo o žáky. A tím i nemálo týmů z Prostějovska. Nejvíce jich Prostějovsko reprezentuje z Konice a Čechovic. Pozadu ale nezůstává třeba ani Brodek u Prostějova nebo Kostelec na Hané. Celkově se dá říct, že mnohé týmy se držely v lepších polovinách tabulek, pár jich ale příliš podzim nepotěšil. Trenéři nicméně po koronavirových stopkách, které se dotkly jak docházky do škol, tak mládežnického sportu, jsou nejspíš vesměs hlavně rádi, že se hraje. A že se má s kým hrát…

Dorost

Nejvýše postavenou mládežnickou soutěží v kraji je krajský přebor dorostu. Zde se zástupcům Prostějovska bohužel příliš nedařilo. Nejlépe se vedlo spojenému výběru Kostelce na Hané a Mostkovic. Mužstvo podávalo v rámci celého podzimu solidní výkony. Nakonec zaznamenalo zejména velice slušnou obranu. A hlavně 23 bodů. Což týmu stačilo na páté místo. Ve vyrovnané tabulce je to docela úspěch. Navíc družstvo podzim zakončilo cennou výhrou nad třetími Novými Sady. A to je slušný úspěch… Na dalších místech se usadily desátá Konice, které mohl pomoci i konec týmu starších žáků – což znamenalo možnost více je vytížit v dorostu. Na posledních příčkách pak jsou Čechovice a spojený tým Brodku u Prostějova a Otaslavic. Posledně jmenovaný tým už na zbytek pelotonu kouká s odstupem. A zejména směrem dozadu se mu na podzim vůbec nedařilo. Co předvede na jaře?

Přesuňme se k Olomoucké soutěži dorostu, která má dvě skupiny. Ve skupině „A“ se skvěle dařilo Olšanům u Prostějova. Ty potvrdily, že mládež v obci jde postupně nahoru. Tým totiž skončil druhý. Jenže má jen malý náskok na třetí Bělkovice-Lašťany. Na první Haňovice naopak tým ztrácí zdánlivě nedostižných deset bodů.

Ve skupině „B“ jsou hned čtyři týmy z Prostějovska. Nejlépe si vedou Nezamyslice. Mužstvo nastupuje samostatně a vyválčilo krásné 4. místo. Zejména se může chlubit těžko prostupnou obranou. V závěru týmu pomohly tři zápasy v řadě, v nichž bodoval. O kousek níže v tabulce najdeme rezervu Čechovic. Skvělá ofenziva, o něco horší obrana. To je vizitka tohoto týmu. Ještě níže jsou spojené týmy Pivína s Určicemi a celek z Plumlova. Plumlov loni soutěž nehrál. U Pivína se dá ale porovnávat. Tým zatím bohužel navazuje na loňský nedokončený a nepodařený podzim.

 

Starší žáci

V Olomouckém kraji je jen jedna soutěž starších žáků, jejich krajský přebor. A to jen o jedné skupině. V ní tentokrát bojovaly tři týmy, což je oproti loňsku úbytek o jeden. Konkrétně o spojený tým Smržic s Konicí.

A jak si tedy trojice z Prostějovska vedla? Nebylo to zlé, nebylo to ale ani vyloženě skvělé. Nejvýše, na pátém místě, skončilo spojené mužstvo Čechovic a Mostkovic. O místo a dva body níže skončily Olšany. A deváté místo obsadilo spojené družstvo Nezamyslic s Němčicemi nad Hanou. Právě duel tohoto celku s Čechovicemi-Mostkovicemi završil podzim. Nutno pak ještě dodat, že Olšany a taky Čechovice-Mostkovice jeden zápas neodehrály a je přesunut na jaro. Což poněkud tabulku zkresluje.

 

Mladší žáci

Jestli nějaká soutěž přináší divoké výsledky ve fotbale, jsou to soutěže mladších žáků. Týmy jsou značně nevyrovnané, děti se hledají a hřiště jsou menší. A tak to ve výsledku potom vypadá. A někdy to tam holt padá…

Naštěstí týmům z Prostějovska se příděly vyhnuly. Přinejmenším těm v krajském přeboru mladších žáků. A pokud, byly spíše těmi, které rozdávaly, než aby dostávaly. Například Olšany u Prostějova se mohou pochlubit třetím největším počtem vstřelených branek z celé soutěže. 73 branek v 11 zápasech je vynikající vizitkou. I přes divokou bilanci 26:62 skončil tým Nezamyslice/Němčice nad Hanou v polovině tabulky. A sousedí tak s Čechovicemi/Mostkovicemi. Jestli pak mají oba výběry něco společné, tak nepříliš produktivní ofenzivu.

O úroveň níže, v krajské soutěži mladších žáků, zápolí o poznání méně týmů, a sice deset. Prakticky třetina týmů je však z Prostějovska. Konkrétně jde o prostějovské eskáčko, dále spojený tým Jesence a Přemyslovic i Smržic a Kostelce na Hané. Celkově spojování týmů v mládeži spíše přibývá. Není to přitom tak dlouho, co Kostelec mládež nespojoval.

 

OKRESNÍ SOUTĚŽE

V rámci regionálního uspořádání najdeme už pouze soutěže žáků a přípravek. Dorost se ani v letošní sezóně nepodařilo opět poskládat kvůli nízkému počtu, takže kluby této kategorie hrají automaticky vyšší soutěže. Žáci jsou rozděleni na starší a mladší a v letošní sezóně tvoří dohromady 23 celků. Mimo to fungují také soutěže přípravek, které však nemají vlastní soutěž a hrají systémem turnajů, kde se střetává každý s každým. U přípravek funguje větší počet klubů a kromě už dřívějšího rozdělení na starší a mladší letos nově vznikla také předpřípravka.

Starší žáci

Z jedenácti celků vyšla podzimní část nejlépe Jesenci, který je spojen s Přemyslovicemi a vévodí pořadí se 26 body. Druhou příčku získaly Mostkovice, které ztrácí čtyři body. U dalších celků už pak nemají všichni odehranou kompletní porci zápasů, ale na tuto dvojici nikdo nedosáhne ani po dohrávkách. Třetí příčka nyní patří Otaslavicím díky lepšímu vzájemnému zápasu s Vrahovicemi. Otaslavice mají navíc ještě zápas k dobru, takže se mohou případně od svého soupeře odpoutat. Páté místo patří sloučenému celku Kostelce se Smržicemi, ten však má ještě dva zápasy k dobru. Šestý Brodek u Prostějova dokonce vinou karantény odehrál pouze šest zápasů, takže jej na jaře čeká řada dohrávek. Celky od sedmého místa už trošku ztrácí.

Sloučený klub Vícova s Plumlovem se drží na sedmé příčce se dvanácti body. Osmá příčka patří Protivanovu, který má na kontě devět bodů. Deváté Určice a desátý Brodek u Konice zapsaly shodně šest bodů a tabulku uzavírá Bedihošť, před sezónou totiž odešli někteří hráči do vyšší soutěže.

 

Mladší žáci

Dvanáctka klubů se letos objevuje v soutěži mladších žáků. První příčka patří Bedihošti, soutěží zatím prochází bez jediné ztráty. Na předních příčkách se pak drží ještě další tři celky. Určice se drží v závěsu za lídrem a poslední slovo ještě neřekl ani sloučený klub Horního Štěpánova s Konicí na třetím místě a Kralice na čtvrtém.

Páté místo patří Hané Prostějov, která je zde zcela osamocená. Pět bodů od první čtveřice a sedm bodů před zbytkem tabulky. Šestá příčka patří Otaslavicím, které hned tři zápasy zvládly na penalty. Bodově stejně jsou na tom také v Držovicích. Osmý Vícov ztrácí na tuto dvojici bod, devátý Hvozd dva a desátý Protivanov jeden. Kromě Otaslavic však nikdo nemá odehraný kompletní podzim a každému schází jedno utkání. Pokud jej zvládnou, mohla by se ještě před startem jarní části tabulka hodně měnit.

Tabulku zde uzavírá spojený celek Brodku u Konice s Lipovou a s jedinou výhrou na penalty se na poslední příčce nachází Pivín.

 

Přípravky

Kompletní podzimní část zvládla odehrát přípravka. Zde se však tabulky neřeší. Celky jsou rozděleny podle kategorií a v každé z nich se během podzimu utkal každý s každým. Velký počet klubů hlásí starší i mladší přípravka. Pro letošek ještě vznikla novinka ve formě předpřípravky, kde spolu hrají ti nejmenší turnaje bez brankářů a projekt se zatím jeví úspěšně.

Moravskoslezská dorostenecká liga – starší dorost

  1. Jihlava 14 12 1 1 57:8 37

  2. Sigma Olomouc „B“ 13 10 2 1 26:11 32

  3. Slovácko „B“ 15 9 3 3 26:11 30

  4. Baník Ostrava „B“ 14 8 1 5 47:26 25

  5. Líšeň 14 7 2 5 33:23 23

  6. Brno „B“ 14 7 2 5 33:25 23

  7. Zlín „B“ 15 7 2 6 32:26 23

  8. Šumperk 15 6 1 8 27:40 19

  9. 1.SK Prostějov 15 5 3 7 25:36 18

  10. Frýdek-Místek 14 5 2 7 23:28 17

  11. Znojmo 15 4 4 7 28:29 16

  12. Poruba 14 5 1 8 28:36 16

  13. Třinec 13 4 1 8 14:27 13

  14. Opava „B“ 15 3 4 8 19:37 13

  15. Hlučín 15 2 6 7 10:27 12

  16. Kroměříž 13 1 3 9 9:40 6

 

Domácí zápasy

  1. Jihlava 8 8 0 0 35:4 24

  2. Baník Ostrava „B“ 7 5 1 1 28:10 16

  3. Sigma Olomouc „B“ 6 5 1 0 10:2 16

  4. Líšeň 8 5 0 3 24:11 15

  5. Brno „B“ 6 4 1 1 18:10 13

  6. Znojmo 8 3 2 3 19:14 11

  7. Slovácko „B“ 5 3 1 1 10:10 10

  8. Šumperk 8 3 1 4 15:19 10

  9. Prostějov 8 3 1 4 15:22 10

  10. Zlín „B“ 7 2 2 3 9:8 8

  11. Hlučín 6 2 2 2 7:7 8

  12. Frýdek-Místek 7 2 1 4 14:16 7

  13. Opava „B“ 10 1 4 5 11:24 7

  14. Třinec 6 1 1 4 5:12 4

  15. Kroměříž 9 1 1 7 6:27 4

  16. Poruba 5 1 0 4 5:10 3

 

 

 

 

 

 

Venkovní zápasy

  1. Slovácko „B“ 10 6 2 2 16:8 20

  2. Sigma Olomouc „B“ 7 5 1 1 16:9 16

  3. Zlín „B“ 8 5 0 3 23:18 15

  4. Jihlava 6 4 1 1 22:4 13

  5. Poruba 9 4 1 4 23:26 13

  6. Brno „B“ 8 3 1 4 15:15 10

  7. Frýdek-Místek 7 3 1 3 9:12 10

  8. Baník Ostrava „B“ 7 3 0 4 19:16 9

  9. Třinec 7 3 0 4 9:15 9

  10. Šumperk 7 3 0 4 12:21 9

  11. Líšeň 6 2 2 2 9:12 8

  12. Prostějov 7 2 2 3 10:14 8

  13. Opava „B“ 5 2 0 3 8:13 6

  14. Znojmo 7 1 2 4 9:15 5

  15. Hlučín 9 0 4 5 3:20 4

  16. Kroměříž 4 0 2 2 3:13 2

 

 

Moravskoslezská dorostenecká liga – mladší dorost

  1. Slovácko 15 13 2 0 50:11 41

  2. Jihlava 14 12 1 1 72:16 37

  3. Brno 14 11 1 2 70:16 34

  4. Ostrava 14 9 3 2 60:23 30

  5. Třinec 13 8 1 4 35:26 25

  6. Olomouc 13 7 2 4 41:15 23

  7. Líšeň 14 7 2 5 33:36 23

  8. Opava 15 6 2 7 39:35 20

  9. Hlučín 15 6 2 7 33:54 20

  10. 1.SK Prostějov 15 5 3 7 22:35 18

  11. Zlín 15 4 3 8 29:45 15

  12. Frýdek-Místek 14 4 2 8 27:44 14

  13. Kroměříž 13 3 2 8 24:47 11

  14. Šumperk 15 2 1 12 19:60 7

  15. Znojmo 15 1 2 12 12:68 5

  16. Poruba 14 1 1 12 9:44 4

Domácí zápasy

  1. Jihlava 8 8 0 0 54:5 24

  2. Brno 6 5 1 0 40:5 16

  3. Slovácko 5 5 0 0 27:6 15

  4. Ostrava 7 4 1 2 29:13 13

  5. Třinec 6 4 1 1 14:4 13

  6. Líšeň 8 4 1 3 22:16 13

  7. Frýdek-Místek 7 3 1 3 14:15 10

  8. Hlučín 6 3 1 2 17:20 10

  9. Prostějov 8 3 1 4 14:18 10

  10. Zlín 7 2 2 3 13:13 8

  11. Opava 10 2 2 6 20:26 8

  12. Olomouc 6 2 1 3 11:9 7

  13. Kroměříž 9 2 1 6 16:31 7

  14. Šumperk 8 2 1 5 13:28 7

  15. Znojmo 8 1 1 6 7:29 4

  16. Poruba 5 0 0 5 4:21 0

 

Venkovní zápasy

  1. Slovácko 10 8 2 0 23:5 26

  2. Brno 8 6 0 2 30:11 18

  3. Ostrava 7 5 2 0 31:10 17

  4. Olomouc 7 5 1 1 36:6 16

  5. Jihlava 6 4 1 1 18:10 13

  6. Opava 5 4 0 1 19:9 12

  7. Třinec 7 4 0 3 21:22 12

  8. Líšeň 6 3 1 2 11:20 10

  9. Hlučín 9 3 1 5 16:34 10

  10. Prostějov 7 2 2 3 8:17 8

  11. Zlín 8 2 1 5 16:32 7

  12. Kroměříž 4 1 1 2 8:16 4

  13. Frýdek-Místek 7 1 1 5 13:29 4

  14. Poruba 9 1 1 7 5:23 4

  15. Znojmo 7 0 1 6 5:39 1

  16. Šumperk 7 0 0 7 6:32 0

 

Moravskoslezská dorostenecká divize, sk. E – starší dorost

 

  1. HFK Olomouc 15 13 1 1 63:17 40

  2. Přerov 15 10 2 3 54:20 32

  3. Karviná 15 8 2 5 62:24 26

  4. Uničov 15 8 2 5 44:25 26

  5. Vítkovice 15 8 2 5 41:27 26

  6. Třinec 13 7 2 4 32:16 23

  7. Prostějov 13 7 2 4 26:15 23

  8. Valašské Meziříčí 15 6 4 5 28:25 22

  9. Frýdek-Místek 13 7 1 5 45:28 22

  10. Hranice 14 5 4 5 32:31 19

  11. Nový Jičín 12 5 2 5 28:30 17

  12. Vsetín 14 5 2 7 32:35 17

  13. Mohelnice 15 4 1 10 25:59 13

  14. Kroměříž 15 3 2 10 20:48 11

  15. Havířov 15 2 1 12 12:83 7

  16. Stará Bělá 14 0 2 12 9:90 2

 

Domácí zápasy

  1. Přerov 8 7 1 0 32:7 22

  2. Olomouc 7 7 0 0 41:3 21

  3. Karviná 7 5 1 1 40:7 16

  4. Uničov 8 5 1 2 28:15 16

  5. Vsetín 6 5 0 1 23:7 15

  6. Třinec 7 5 0 2 19:6 15

  7. Valašské Meziříčí 8 4 2 2 28:12 14

  8. Frýdek-Místek 7 4 1 2 25:12 13

  9. Nový Jičín 8 4 1 3 21:19 13

  10. Hranice 8 3 3 2 20:15 12

  11. Prostějov 5 3 1 1 14:6 10

  12. Mohelnice 7 3 0 4 16:8 9

  13. Vítkovice 7 2 2 3 14:13 8

  14. Kroměříž 8 2 2 4 11:23 8

  15. Havířov 8 2 1 4 9:26 7

  16. Stará Bělá 6 0 0 6 5:38 0

 

Venkovní zápasy

  1. Olomouc 8 6 1 1 22:14 19

  2. Vítkovice 8 6 0 2 27:14 18

  3. Prostějov 8 4 1 3 12:9 13

  4. Přerov 7 3 1 3 22:13 10

  5. Uničov 7 3 1 3 16:10 10

  6. Karviná 8 3 1 4 22:17 10

  7. Frýdek-Místek 6 3 0 3 20:16 9

  8. Valašské Meziříčí 7 2 2 3 20:13 8

  9. Třinec 6 2 2 2 13:10 8

  10. Hranice 6 2 1 3 12:16 7

  11. Nový Jičín 4 1 1 2 7:11 4

  12. Mohelnice 8 1 1 6 9:41 4

  13. Kroměříž 7 1 0 6 9:25 3

  14. Vsetín 8 0 2 6 9:28 2

  15. Stará Bělá 8 0 2 6 4:52 2

  16. Havířov 8 0 0 8 3:57 0

 

Moravskoslezská dorostenecká divize, sk. E – mladší dorost

  1. Karviná 15 13 1 1 83:15 40

  2. 1. HFK Olomouc 15 12 1 2 78:33 37

  3. Vsetín 15 11 2 2 70:25 35

  4. Valašské Meziříčí 14 11 0 3 75:22 33

  5. Uničov 15 9 2 4 70:21 29

  6. Vítkovice 15 9 1 5 69:34 28

  7. Třinec 14 8 2 4 44:28 26

  8. Hranice 15 6 3 6 43:40 21

  9. Kroměříž 15 7 0 8 38:50 21

  10. Přerov 15 5 4 6 42:46 19

  11. 1.SK Prostějov 14 5 1 8 33:39 16

  12. Frýdek-Místek 12 4 1 7 24:34 13

  13. Mohelnice 15 3 0 12 22:80 9

  14. Nový Jičín 12 1 1 10 11:67 4

  15. Havířov 14 1 0 13 4:79 3

  16. Stará Bělá 15 0 1 14 6:99 1

 

 

Domácí zápasy

  1. Karviná 7 6 0 1 49:5 18

  2. Uničov 8 5 1 2 33:13 16

  3. Valašské Meziříčí 8 5 0 3 41:19 15

  4. HFK Olomouc 7 5 0 2 34:15 15

  5. Vsetín 7 4 2 1 31:8 14

  6. Vítkovice 7 4 0 3 31:20 12

  7. Kroměříž 8 4 0 4 18:17 12

  8. Hranice 8 3 1 4 28:26 10

  9. Přerov 8 3 1 4 22:21 10

  10. Třinec 7 2 2 3 13:18 8

  11. Frýdek-Místek 6 1 1 4 13:19 4

  12. Prostějov 6 1 1 4 11:18 4

  13. Mohelnice 7 1 0 6 10:46 3

  14. Nový Jičín 8 0 1 7 7:50 1

  15. Stará Bělá 6 0 0 6 2:31 0

  16. Havířov 7 0 0 7 2:41 0

 

Venkovní zápasy

  1. HFK Olomouc 8 7 1 0 44:18 22

  2. Karviná 8 7 1 0 34:10 22

  3. Vsetín 8 7 0 1 39:17 21

  4. Valašské Meziříčí 6 6 0 0 34:3 18

  5. Třinec 7 6 0 1 31:10 18

  6. Vítkovice 8 5 1 2 38:14 16

  7. Uničov 7 4 1 2 37:8 13

  8. Prostějov 8 4 0 4 22:21 12

  9. Hranice 7 3 2 2 15:14 11

  10. Frýdek-Místek 6 3 0 3 11:15 9

  11. Přerov 7 2 3 2 20:25 9

  12. Kroměříž 7 3 0 4 20:33 9

  13. Mohelnice 8 2 0 6 12:34 6

  14. Nový Jičín 4 1 0 3 4:17 3

  15. Stará Bělá 8 1 0 7 2:48 3

  16. Havířov 8 0 1 7 4:58 1

 

Moravskoslezská žákovská liga U 15

 

  1. Baník 14 13 1 0 85:17

  2. Sigma 15 9 4 2 55:17

  3. Opava 14 9 1 4 45:25

  4. Brno 15 9 0 6 67:35

  5. Zlín 15 8 3 4 47:27

  6. Jihlava 15 7 1 7 59:47

  7. Slovácko 15 7 0 8 49:36

  8. 1.SK Prostějov 14 6 3 5 36:35

  9. Frýdek-Místek 14 4 3 7 21:50

  10. Hodonín 15 3 1 11 24:45

  11. Karviná 13 2 1 10 12:62

  12. Poruba 13 0 0 13 13:117

 

Domácí

  1. Baník 8 7 1 0 59:10

  2. Sigma 8 6 2 0 39:11

  3. Brno 7 6 0 1 37:8

  4. Zlín 8 5 2 1 23:13

  5. Slovácko 8 5 0 3 30:12

  6. Opava 7 5 0 2 24:11

  7. Frýdek 7 3 1 3 9:20

  8. Jihlava 7 3 0 4 31:20

  9. Hodonín 7 2 1 4 18:17

  10. Prostějov 6 2 1 3 14:21

  11. Karviná 6 1 1 4 6:20

  12. Poruba 7 0 0 7 9:51

 

Venkovní

Rk.

Družstvo

Záp.

+

0

Skóre

Body

1

Baník Ostrava

6

6

0

0

26:7

18

2

Prostějov

8

4

2

2

22:14

14

3

Opava

7

4

1

2

21:14

13

4

JIHLAVA,

8

4

1

3

28:27

13

5

OLOMOUC SIGMA

7

3

2

2

16:6

11

6

Zlín

7

3

1

3

24:14

10

7

ZBROJOVKA BRNO.

8

3

0

5

30:27

9

8

Slovácko

7

2

0

5

19:24

6

9

Frýdek-Místek

7

1

2

4

12:30

5

10

Hodonín

8

1

0

7

6:28

3

11

Karviná,

7

1

0

6

6:42

3

12

Poruba

6

0

0

6

4:66

0

 

 

 

SpSM U13

 

Tabulka celková

Rk.

Družstvo

Záp.

+

0

Skóre

Body

1

Sigma Olomouc

15

14

1

0

148:24

43

2

Zbrojovka Brno

15

14

0

1

195:29

42

3

Slovácko

15

13

1

1

182:45

40

4

Líšeň

15

11

1

3

118:55

34

5

Zlín

15

10

1

4

86:45

31

6

Vyškov

15

8

2

5

42:53

26

7

Jihlava

15

8

0

7

110:74

24

8

Prostějov

14

7

1

6

71:64

22

9

Žďár nad Sázavou

15

7

0

8

89:106

21

10

Kroměříž

14

6

0

8

63:98

18

11

Sparta Brno

15

5

0

10

50:87

15

12

Hodonín

15

4

1

10

55:100

13

13

Znojmo

15

3

1

11

46:112

10

14

Havlíčkův Brod

15

2

1

12

45:130

7

15

Boskovice

15

1

1

13

22:186

4

16

Třebíč

15

0

1

14

52:166

1

 

 

 

 

Tabulka doma

Rk.

Družstvo

Záp.

+

0

Skóre

Body

1

Sigma Olomouc

8

7

1

0

79:11

22

2

Zbrojovka Brno

7

7

0

0

104:8

21

3

Slovácko

7

7

0

0

103:17

21

4

Zlín

8

7

0

1

61:15

21

5

Vyškov

8

5

1

2

25:27

16

6

Prostějov

7

5

0

2

48:22

15

7

Jihlava

8

5

0

3

59:38

15

8

Líšeň

8

4

1

3

60:40

13

9

Sparta Brno

8

4

0

4

37:47

12

10

Žďár nad Sázavou

7

3

0

4

50:54

9

11

Kroměříž

7

3

0

4

26:48

9

12

Hodonín

7

2

1

4

24:54

7

13

Znojmo

6

1

1

4

18:31

4

14

Boskovice

8

1

0

7

15:79

3

15

Havlíčkův Brod

7

0

1

6

16:44

1

16

Třebíč

8

0

0

8

29:85

0

Tabulka venku

Rk.

Družstvo

Záp.

+

0

Skóre

Body

1

Zbrojovka Brno

8

7

0

1

91:21

21

2

Sigma Olomouc

7

7

0

0

69:13

21

3

Líšeň

7

7

0

0

58:15

21

4

Slovácko

8

6

1

1

79:28

19

5

Žďár nad Sázavou

8

4

0

4

39:52

12

6

Zlín

7

3

1

3

25:30

10

7

Vyškov

7

3

1

3

17:26

10

8

Jihlava

7

3

0

4

51:36

9

9

Kroměříž

7

3

0

4

37:50

9

10

Prostějov

7

2

1

4

23:42

7

11

Hodonín

8

2

0

6

31:46

6

12

Znojmo

9

2

0

7

28:81

6

13

Havlíčkův Brod

8

2

0

6

29:86

6

14

Sparta Brno

7

1

0

6

13:40

3

15

Třebíč

7

0

1

6

23:81

1

16

Boskovice

7

0

1

6

7:107

1

 

 

SpŠM U12

Tabulka celková

Rk.

Družstvo

Záp.

+

0

Skóre

Body

1

Slovácko

15

14

1

0

234:21

43

2

Sparta Brno

15

13

0

2

203:51

39

3

Zbrojovka Brno

15

12

2

1

169:43

38

4

Zlín

15

12

0

3

145:49

36

5

Kroměříž

14

9

2

3

104:51

29

6

Jihlava

15

9

0

6

135:126

27

7

Sigma Olomouc

15

8

1

6

148:68

25

8

Znojmo

15

7

1

7

73:105

22

9

Hodonín

15

6

0

9

69:96

18

10

Vyškov

15

6

0

9

69:106

18

11

Třebíč

15

5

0

10

75:173

15

12

Líšeň

15

3

1

11

51:121

10

13

Boskovice

15

3

1

11

59:142

10

14

Prostějov

14

3

0

11

38:136

9

15

Havlíčkův Brod

15

2

1

12

53:215

7

16

Žďár nad Sázavou

15

2

0

13

46:168

6

Tabulka doma

Rk.

Družstvo

Záp.

+

0

Skóre

Body

1

Sparta Brno

8

8

0

0

133:19

24

2

Slovácko

7

7

0

0

115:12

21

3

Zlín

8

7

0

1

88:20

21

4

Jihlava

8

7

0

1

89:48

21

5

Zbrojovka Brno

7

5

1

1

69:26

16

6

Kroměříž

7

5

1

1

56:30

16

7

Sigma Olomouc

8

3

1

4

62:38

10

8

Vyškov

8

3

0

5

29:54

9

9

Znojmo

6

2

1

3

33:42

7

10

Boskovice

8

2

0

6

44:75

6

11

Hodonín

7

2

0

5

22:56

6

12

Líšeň

8

2

0

6

25:63

6

13

Prostějov

7

2

0

5

25:69

6

14

Třebíč

8

2

0

6

30:97

6

15

Havlíčkův Brod

7

1

1

5

24:90

4

16

Žďár nad Sázavou

7

1

0

6

28:60

3

Tabulka venku

Rk.

Družstvo

Záp.

+

0

Skóre

Body

1

Slovácko

8

7

1

0

119:9

22

2

Zbrojovka Brno

8

7

1

0

100:17

22

3

Sigma Olomouc

7

5

0

2

86:30

15

4

Sparta Brno

7

5

0

2

70:32

15

5

Zlín

7

5

0

2

57:29

15

6

Znojmo

9

5

0

4

40:63

15

7

Kroměříž

7

4

1

2

48:21

13

8

Hodonín

8

4

0

4

47:40

12

9

Vyškov

7

3

0

4

40:52

9

10

Třebíč

7

3

0

4

45:76

9

11

Jihlava

7

2

0

5

46:78

6

12

Líšeň

7

1

1

5

26:58

4

13

Boskovice

7

1

1

5

15:67

4

14

Prostějov

7

1

0

6

13:67

3

15

Žďár nad Sázavou

8

1

0

7

18:108

3

16

Havlíčkův Brod

8

1

0

7

29:125

3

 

Krajský přebor dorostu

  1. Kozlovice 13 12 0 1 46:15 35 1 0

  2. Šternberk 13 9 0 4 35:20 25 3 1

  3. FK Nové Sady 13 9 0 4 36:28 25 3 1

  4. FK Slavonín 13 8 0 5 28:19 23 2 1

  5. Mostkovice-Kostelec 13 8 0 5 26:19 23 2 1

  6. Slovan Černovír 13 6 0 7 24:16 22 0 4

  7. Sokol Tovačov 13 8 0 5 20:29 22 3 1

  8. SULKO Zábřeh 13 7 0 6 21:27 19 2 0

  9. FK Jeseník 13 6 0 7 35:33 18 1 1

  10. Sokol Konice 13 5 0 8 33:32 18 1 4

  11. Chomoutov-Horka 13 4 0 9 33:45 13 0 1

  12. Sokol Dub n. M. 13 4 0 9 26:38 13 0 1

  13. Sokol Čechovice 13 4 0 9 18:22 12 2 2

  14. Brodek u PV/Otaslavice 13 1 0 12 20:58 5 0 2

 

Doma

  1. Kozlovice 6 5 0 0 29:6 17 1 0

  2. Mostkovice-Kostelec 9 4 0 3 21:14 17 2 1

  3. ŠTERNBERK 6 4 0 1 22:9 15 1 1

  4. FK Jeseník 6 3 0 2 17:12 11 1 0

  5. FK Nové Sady 6 2 0 2 13:13 11 2 1

  6. Sokol Tovačov 6 3 0 3 9:10 10 0 1

  7. Sokol Konice 6 3 0 3 16:11 9 0 0

  8. FK Slavonín 6 2 0 3 13:10 9 1 1

  9. Sokol Dub n. M. 7 3 0 4 18:20 9 0 0

  10. Slovan Černovír 7 2 0 5 10:9 8 0 2

  11. SULKO Zábřeh 7 2 0 4 13:16 8 1 0

  12. Brodek u PV/Otaslavice 7 1 0 6 16:22 5 0 2

  13. Sokol Čechovice 6 1 0 5 7:9 4 0 1

  14. Chomoutov-Horka 6 1 0 5 16:20 4 0 1

 

Venku

 

 

  1. Kozlovice 7 6 0 1 17:9 18 0 0

  2. FK Nové Sady 7 5 0 2 23:15 14 1 0

  3. Slovan Černovír 6 4 0 2 14:7 14 0 2

  4. FK Slavonín 7 5 0 2 15:9 14 1 0

  5. Sokol Tovačov 7 5 0 2 11:19 12 3 0

  6. Sulko Zábřeh 6 4 0 2 8:11 11 1 0

  7. Šternberk 7 4 0 3 13:11 10 2 0

  8. Sokol Konice 7 2 0 5 17:21 9 1 4

  9. Chomoutov-Horka 7 3 0 4 17:25 9 0 0

  10. Sokol Čechovice 7 3 0 4 11:13 8 2 1

  11. FK Jeseník 7 2 0 5 18:21 7 0 1

  12. Mostkovice-Kostelec 4 2 0 2 5:5 6 0 0

  13. Sokol Dub nad M. 6 1 0 5 8:18 4 0 1

  14. Brodek u PV/Otaslavice 6 0 0 6 4:36 0 0 0

 

 

Krajská soutěž dorost - skupina A

 

  1. SK Haňovice 9 8 0 1 45:9 25 0 1

  2. Sokol Olšany 9 5 0 4 21:27 15 0 0

  3. SK Bělkovice-Lašťany 8 4 0 4 20:14 12 1 1

  4. Tatran Litovel 9 4 0 5 22:23 12 0 0

  5. SK Řetězárna 8 4 0 4 15:20 11 1 0

  6. FC Dolany 8 3 0 5 15:21 9 0 0

  7. Sokol Velké Losiny 9 2 0 7 10:34 6 0 0

 

Doma

 

  1. SK Haňovice 5 5 0 0 28:5 15 0 0

  2. Sokol Olšany 4 3 0 1 12:8 9 0 0

  3. FC Dolany 4 3 0 1 11:7 9 0 0

  4. TATRAN LITOVEL 4 2 0 2 12:8 6 0 0

  5. SK Bělkovice-Lašťany 4 1 0 2 9:6 6 1 1

  6. SK Řetězárna 4 2 0 2 7:8 6 0 0

  7. Sokol Velké Losiny 5 1 0 4 6:21 3 0 0

 

Venku

 

  1. SK Haňovice 4 3 0 1 17:4 10 0 1

  2. SK Bělkovice-Lašťany 4 2 0 2 11:8 6 0 0

  3. TATRAN LITOVEL 5 2 0 3 10:15 6 0 0

  4. Sokol Olšany 5 2 0 3 9:19 6 0 0

  5. SK Řetězárna 4 2 0 2 8:12 5 1 0

  6. Sokol Velké Losiny 4 1 0 3 4:13 3 0 0

  7. FC Dolany 4 0 0 4 4:14 0 0 0

 

Krajská soutěž dorost - skupina B

 

  1. Tatran Všechovice 11 10 0 1 41:9 30 1 1

  2. FK Kozlovice „B" 11 9 0 2 35:5 27 1 1

  3. SK Radslavice/Pavlovice 11 9 0 2 43:18 26 2 1

  4. Haná Nezamyslice 11 8 0 3 40:14 24 1 1

  5. Union Lověšice 11 7 0 4 53:26 21 1 1

  6. Sokol Čechovice „B" 11 5 0 6 44:25 16 1 2

  7. FK Troubky 11 5 0 6 31:23 16 0 1

  8. FC Želatovice 11 4 0 7 20:23 12 0 0

  9. Sokol v Pivíně/Určice 11 4 0 7 36:47 11 1 0

  10. KMK Zubr Přerov 11 3 0 8 8:38 9 0 0

  11. Sokol Plumlov 11 2 0 9 16:49 6 0 0

  12. Sokol Bělotín 11 0 0 11 1:91 0 0 0

 

Doma

 

  1. SK Radslavice/Pavlovice 6 5 0 1 24:11 16 0 1

  2. TATRAN Všechovice 6 4 0 1 29:6 15 1 1

  3. FK KOZLOVICE „B" 5 4 0 1 10:2 12 0 0

  4. Haná Nezamyslice 5 3 0 2 10:5 10 0 1

  5. FK Troubky 4 3 0 1 10:6 9 0 0

  6. Union Lověšice 5 2 0 3 22:16 7 0 1

  7. Sokol v Pivíně/Určice 6 2 0 4 21:21 6 0 0

  8. FC Želatovice 6 2 0 4 13:14 6 0 0

  9. KMK Zubr Přerov 5 2 0 3 3:18 6 0 0

  10. Sokol Čechovice „B" 6 0 0 5 10:19 4 1 2

  11. SOKOL Plumlov 6 0 0 6 8:38 0 0 0

  12. Sokol Bělotín 6 0 0 6 0:52 0 0 0

 

Venku

 

  1. FK KOZLOVICE „B" 6 5 0 1 25:3 15 1 1

  2. TATRAN Všechovice 5 5 0 0 12:3 15 0 0

  3. Union Lověšice 6 5 0 1 31:10 14 1 0

  4. Haná Nezamyslice 6 5 0 1 30:9 14 1 0

  5. Sokol Čechovice „B" 5 4 0 1 34:6 12 0 0

  6. SK Radslavice/Pavlovice 5 4 0 1 19:7 10 2 0

  7. FK Troubky 7 2 0 5 21:17 7 0 1

  8. FC Želatovice 5 2 0 3 7:9 6 0 0

  9. SOKOL Plumlov 5 2 0 3 8:11 6 0 0

  10. Sokol v Pivíně/Určice 5 2 0 3 15:26 5 1 0

  11. KMK Zubr Přerov 6 1 0 5 5:20 3 0 0

  12. Sokol Bělotín 5 0 0 5 1:39 0 0 0

 

 

Krajský přebor starších žáků

 

  1. FK Slavonín 12 12 0 0 91:9 36 0 0

  2. FK Jeseník 12 11 0 1 54:13 33 0 0

  3. SK Chválkovice 12 9 0 3 40:15 24 3 0

  4. Sulko Zábřeh 12 8 0 4 34:24 24 1 1

  5. Sokol Čechovice-Mostkovice 11 7 0 4 29:16 21 1 1

  6. Sokol Olšany 11 6 0 5 26:14 19 0 1

  7. Kozlovice/Radslavice 11 6 0 5 22:17 18 0 0

  8. FK Nové Sady 12 5 0 7 38:25 17 0 2

  9. Nezamyslice /Němčice 12 4 0 8 25:57 12 1 1

  10. FK Mohelnice 12 3 0 9 26:57 10 1 2

  11. FK Šternberk 12 3 0 9 16:43 7 2 0

  12. Dub n. M.-Tovačov 12 1 0 11 8:53 4 0 1

  13. KMK Zubr Přerov 11 1 0 10 18:84 3 0 0

 

Doma

 

  1. Slavonín 7 7 0 0 66:5 21 0 0

  2. Jeseník 7 6 0 1 35:10 18 0 0

  3. Chválkovice 6 4 0 1 22:6 14 1 0

  4. Zábřeh 6 4 0 2 19:11 13 0 1

  5. Nové Sady 6 3 0 3 25:11 10 0 1

  6. Čechovice/Mostkovice 5 2 0 2 11:4 9 1 1

  7. Kozlovice-Radslavice 5 3 0 2 9:5 9 0 0

  8. Mohelnice 5 2 0 3 20:15 7 0 1

  9. Olšany 3 2 0 1 8:5 6 0 0

  10. Šternberk 8 0 0 6 12:29 4 2 0

  11. Dub n.M./Tovačov 8 0 0 8 3:30 1 0 1

  12. Nezamyslice /Němčice 4 0 0 4 4:21 0 0 0

  13. Přerov 6 0 0 6 7:34 0 0 0

 

Venku

 

  1. FK Slavonín 5 5 0 0 25:4 15 0 0

  2. FK Jeseník 5 5 0 0 19:3 15 0 0

  3. Sokol Olšany 8 4 0 4 18:9 13 0 1

  4. Sokol Čechovice-Mostkovice 6 4 0 2 18:12 12 0 0

  5. Nezamyslice /Němčice 8 4 0 4 21:36 12 1 1

  6. SULKO Zábřeh 6 4 0 2 15:13 11 1 0

  7. SK Chválkovice 6 4 0 2 18:9 10 2 0

  8. KOZLOVICE-Radslavice 6 3 0 3 13:12 9 0 0

  9. FK Nové Sady 6 2 0 4 13:14 7 0 1

  10. FK Šternberk 4 1 0 3 4:14 3 0 0

  11. Dub nad M.-Tovačov 4 1 0 3 5:23 3 0 0

  12. FK MOHELNICE 7 1 0 6 6:42 3 1 1

  13. KMK Zubr Přerov 5 1 0 4 11:50 3 0 0

 

Krajský přebor mladších žáků

 

  1. FK Jeseník 12 12 0 0 120:6 36 0 0

  2. FK Nové Sady 12 10 0 2 83:23 31 0 1

  3. Sokol Olšany 11 8 0 3 73:35 24 0 0

  4. SK Chválkovice 12 8 0 4 62:27 24 1 1

  5. FK Šternberk 12 8 0 4 58:33 24 0 0

  6. Kozlovice-Radslavice 11 8 0 3 27:22 22 2 0

  7. Sulko Zábřeh 12 7 0 5 75:30 21 0 0

  8. Haná Nezamyslice/Němčice 12 3 0 9 26:62 10 0 1

  9. Sokol Čechovice/Mostkovice 11 3 0 8 15:38 9 0 0

  10. FK Mohelnice 12 3 0 9 44:81 9 0 0

  11. FK Slavonín 12 3 0 9 34:108 9 0 0

  12. Dub n. M. 12 2 0 10 29:89 6 0 0

  13. KMK Zubr Přerov 11 1 0 10 11:103 3 0 0

 

Doma

 

  1. FK Jeseník 7 7 0 0 87:3 21 0 0

  2. FK Nové Sady 6 6 0 0 61:6 18 0 0

  3. FK Šternberk 8 6 0 2 42:24 18 0 0

  4. SULKO Zábřeh 6 4 0 2 46:11 12 0 0

  5. SK Chválkovice 6 2 0 3 19:16 9 1 1

  6. FK Slavonín 7 3 0 4 30:33 9 0 0

  7. KOZLOVICE-Radslavice 5 2 0 2 9:15 8 1 0

  8. Sokol Olšany 3 2 0 1 21:7 6 0 0

  9. FK MOHELNICE 5 2 0 3 31:26 6 0 0

  10. KMK Zubr Přerov 6 1 0 5 7:32 3 0 0

  11. Dub n. M. 8 1 0 7 13:60 3 0 0

  12. Sokol Čechovice-Mostkovice 5 0 0 5 1:22 0 0 0

  13. Nezamyslice-Němčice 4 0 0 4 5:30 0 0 0

 

 

Venku

 

  1. Sokol Olšany 8 6 0 2 52:28 18 0 0

  2. SK Chválkovice 6 5 0 1 43:11 15 0 0

  3. FK Jeseník 5 5 0 0 33:3 15 0 0

  4. KOZLOVICE- Radslavice 6 5 0 1 18:7 14 1 0

  5. FK Nové Sady 6 4 0 2 22:17 13 0 1

  6. Nezamyslice-Němčice 8 3 0 5 21:32 10 0 1

  7. SULKO Zábřeh 6 3 0 3 29:19 9 0 0

  8. Sokol Čechovice-Mostkovice 6 3 0 3 14:16 9 0 0

  9. FK Šternberk 4 2 0 2 16:9 6 0 0

  10. Dub nad M. 4 1 0 3 16:29 3 0 0

  11. FK MOHELNICE 7 1 0 6 13:55 3 0 0

  12. KMK Zubr Přerov 5 0 0 5 4:71 0 0 0

  13. FK Slavonín 5 0 0 5 4:75 0 0 0

 

 

Krajská soutěž mladších žáků

 

  1. SK Sigma MŽ „B" 12 11 0 1 74:24 32 1 0

  2. Sokol Velký Týnec 12 10 0 2 47:24 29 1 0

  3. SK Hranice „B" 12 10 0 2 57:34 27 3 0

  4. 1. SK Prostějov „B" 12 7 0 5 35:35 21 1 1

  5. TJ Smržice/Kostelec 12 6 0 6 31:32 19 0 1

  6. FK Šumperk „B" 12 5 0 7 51:31 17 0 2

  7. 1. HFK Olomouc 12 4 0 8 34:46 12 0 0

  8. SK Jesenec/Přemyslovice 12 3 0 9 19:31 10 0 1

  9. SK Hranice „C" 12 2 0 10 21:49 7 0 1

  10. TJ Maletín 12 2 0 10 18:81 6 0 0

 

Doma

 

  1. SK SIGMA MŽ „B" 6 5 0 0 34:10 17 1 0

  2. TJ Smržice/Kostelec 7 5 0 2 22:17 15 0 0

  3. SK Hranice „B" 6 3 0 1 30:17 13 2 0

  4. FK Šumperk „B" 6 4 0 2 33:12 12 0 0

  5. Sokol Velký Týnec 6 3 0 2 17:18 11 1 0

  6. 1. HFK Olomouc 6 3 0 3 23:21 9 0 0

  7. 1. SK Prostějov „B" 4 2 0 2 11:14 6 0 0

  8. TJ Maletín 7 2 0 5 14:34 6 0 0

  9. SK Jesenec/Přemyslovice 6 1 0 5 8:18 4 0 1

  10. SK Hranice „C" 6 1 0 5 9:25 4 0 1

 

Venku

 

  1. Sokol Velký Týnec 6 6 0 0 30:6 18 0 0

  2. SK SIGMA MŽ „B" 6 5 0 1 40:14 15 0 0

  3. 1. SK Prostějov „B" 8 5 0 3 24:21 15 1 1

  4. SK Hranice „B" 6 5 0 1 27:17 14 1 0

  5. SK Jesenec/Přemyslovice 6 2 0 4 11:13 6 0 0

  6. FK Šumperk „B" 6 1 0 5 18:19 5 0 2

  7. TJ Smržice/Kostelec 5 1 0 4 9:15 4 0 1

  8. SK Hranice „C" 6 1 0 5 12:24 3 0 0

  9. 1. HFK Olomouc 6 1 0 5 11:25 3 0 0

  10. TJ Maletín 5 0 0 5 4:47 0 0 0

 

Přebor OFS Prostějov starší žáci

 

  1. Jesenec-Dzbel/Přemyslovice 10 9 0 1 28:6 26 1 0

  2. Mostkovice 10 7 0 3 34:16 22 0 1

  3. Otaslavice 9 6 0 3 23:10 18 1 1

  4. Vrahovice 10 6 0 4 35:24 18 0 0

  5. Smržice/Kostelec n. H. 8 5 0 3 29:23 15 0 0

  6. Brodek u Prostějova 6 4 0 2 17:6 12 0 0

  7. Vícov/Plumlov 9 4 0 5 24:23 12 1 1

  8. SK Protivanov 9 3 0 6 20:24 9 1 1

  9. Určice 9 2 0 7 4:26 6 1 1

  10. Brodek u Konice/Lipová 10 2 0 8 15:44 6 1 1

  11. Bedihošť 8 1 0 7 15:42 3 0 0

 

Doma

 

  1. Jesenec-Dzbel/Přemyslovice 5 3 0 1 9:4 11 1 0

  2. Mostkovice 5 3 0 2 23:10 9 0 0

  3. Vícov/Plumlov 5 2 0 2 13:9 8 1 0

  4. Otaslavice 5 2 0 3 13:7 7 0 1

  5. Brodek u Prostějova 3 2 0 1 7:3 6 0 0

  6. SK Protivanov 5 2 0 3 14:12 6 0 0

  7. Smržice/Kostelec n. H. 4 2 0 2 16:15 6 0 0

  8. Brodek u Konice/Lipová 4 1 0 3 11:13 4 0 1

  9. Určice 4 0 0 3 1:9 3 1 1

  10. Vrahovice 5 1 0 4 8:18 3 0 0

  11. Bedihošť 4 1 0 3 9:20 3 0 0

 

Venku

 

 

  1. Vrahovice 5 5 0 0 27:6 15 0 0

  2. Jesenec-Dzbel/Přemyslovice 5 5 0 0 19:2 15 0 0

  3. Mostkovice 5 4 0 1 11:6 13 0 1

  4. Otaslavice 4 4 0 0 10:3 11 1 0

  5. Smržice/Kostelec n. H. 4 3 0 1 13:8 9 0 0

  6. Brodek u Prostějova 3 2 0 1 10:3 6 0 0

  7. Vícov/Plumlov 4 1 0 3 11:14 4 0 1

  8. SK Protivanov 4 1 0 3 6:12 3 1 1

  9. Určice 5 1 0 4 3:17 3 0 0

  10. Brodek u Konice/Lipová 6 1 0 5 4:31 2 1 0

  11. Bedihošť 4 0 0 4 6:22 0 0 0

 

 

Přebor OFS Prostějov mladší žáci

 

  1. Bedihošť 10 10 0 0 42:12 30 0 0

  2. Určice 10 9 0 1 91:13 27 1 1

  3. Horní Štěpánov/Konice 10 8 0 2 62:19 25 0 1

  4. FC Kralice na Hané 11 8 0 3 57:18 24 0 0

  5. Haná Prostějov 10 6 0 4 36:16 19 0 1

  6. Otaslavice 11 5 0 6 25:36 12 3 0

  7. Držovice 10 4 0 6 21:65 12 0 0

  8. Vícov 10 4 0 6 24:45 11 1 0

  9. FC Hvozd 10 3 0 7 32:51 10 0 1

  10. SK Protivanov 10 3 0 7 34:56 9 1 1

  11. Lipová/Brodek u Konice 11 1 0 10 19:55 5 0 2

  12. Pivín 11 1 0 10 11:68 2 1 0

 

Doma

 

  1. Určice 5 5 0 0 58:6 15 0 0

  2. FC Kralice na Hané 6 5 0 1 32:6 15 0 0

  3. Bedihošť 5 5 0 0 17:1 15 0 0

  4. Horní Štěpánov/Konice 5 4 0 1 27:8 13 0 1

  5. Haná Prostějov 5 4 0 1 25:9 12 0 0

  6. Otaslavice 6 1 0 2 16:18 9 3 0

  7. Vícov 5 2 0 2 14:11 8 1 0

  8. SK Protivanov 5 2 0 2 22:27 8 1 0

  9. Držovice 5 2 0 3 11:27 6 0 0

  10. Lipová/Brodek u Konice 5 1 0 4 13:25 4 0 1

  11. FC Hvozd 5 1 0 4 14:23 3 0 0

  12. Pivín 5 0 0 5 5:39 0 0 0

 

 

Venku

 

 

  1. Bedihošť 5 5 0 0 25:11 15 0 0

  2. Určice 5 4 0 1 33:7 12 1 1

  3. Horní Štěpánov/Konice 5 4 0 1 35:11 12 0 0

  4. FC Kralice na Hané 5 3 0 2 25:12 9 0 0

  5. Haná Prostějov 5 2 0 3 11:7 7 0 1

  6. FC Hvozd 5 2 0 3 18:28 7 0 1

  7. Držovice 5 2 0 3 10:38 6 0 0

  8. Otaslavice 5 1 0 4 9:18 3 0 0

  9. Vícov 5 1 0 4 10:34 3 0 0

  10. Pivín 6 1 0 5 6:29 2 1 0

  11. SK Protivanov 5 0 0 5 12:29 1 0 1

  12. Lipová/Brodek u Konice 6 0 0 6 6:30 1 0 1