Partnerské nesrovnalosti mezi pětačtyřicetiletou ženou a třiatřicetiletým mužem museli řešit strážnici chvíli před půlnocí ve středu 20. dubna. Opilá dvojice se vrátila z restaurace domů a muž začal ženě vyčítat, že ho nemá ráda... Argumenty nezabraly a bohužel došlo na násilí.

„Dvojice si nejprve vyšla udělat příjemný večer do restaurace. Po návratu domů posilněni alkoholem začali řešit osobní problémy. Rozhodně to nebyl pravý moment na vyjasnění jejich vztahu. Muž začal nejprve slovně vyčítat své partnerce, že ho nemá dostatečně ráda, následně z jeho strany došlo i na fyzické napadení. Nejprve uchopil rukama svoji přítelkyni za krk a poté ji začal tahat za pravou ruku. Žena si z incidentu odnesla zarudlý krk, drobné oděrky a modřiny na ruce,“ konstatoval Petr Zapletal, vrchní inspektor Oddělení prevence Městská policie Prostějov.

Jelikož zranění nebyla vážného charakteru, nebylo ze strany napadené požadováno lékařské ošetření. „Za přítomnosti strážníků došlo k vyjasnění situace a muž z bytu odešel. Celý případ byl zadokumentován a přestupkové chování proti občanskému soužití projedná správní orgán,“ doplnil Zapletal.