Hokejisté SK 1913 začali psát svou novou kapitolu v rámci mužského hokeje a hned premiéra vyšla na jedničku, kdy přivezli vítězství z Břeclavi. Už ve čtvrtek je tak čeká domácí premiéra, kde by na první vítězství rádi navázali. Pevně věří, že potěší fanoušky, kteří na zimní stadion dorazí. I z hlediska marketingu se pro to zatím podařilo udělat maximum.

Pro premiérovou sezónu se kádr tvořil z velezkušených hráčů, kteří mají k regionu dlouhodobý vztah, a mladých nadějí, což může znamenat ideální mix. Ale také je nutné, aby si vše sedlo, což není ten nejsnadnější úkol. Pod vedením kouče Janečka to ale zatím vypadá velmi slibně, hráči si atmosféru velmi pochvalují.

To ostatně potvrdil už i první zápas a celá příprava. Šanci zde dostala řada mladíků, které je možné považovat za odchovance stále ještě mladého klubu, a kteří se učí od zkušených hráčů protřelých první či druhou ligou. V přípravě to vypadalo velmi dobře a navázat se na to povedlo hned v prvním zápase, kde může první výhra notně pomoci do další práce.

Ve čtvrtek se tak v tom nejlepším světle budou chtít předvést i před vlastním publikem, kde je čeká historicky první soutěžní zápas. A hokejoví fanoušci budou mít jedinečnou možnost být u toho. Tohle by si rozhodně neměli nechat ujít. Hokejisté i klub pro to totiž udělali maximum.