Tuto neděli 3. prosince se hokejisté SK Prostějov 1913 opět představí před domácím publikem, kdy se budou snažit navázat na zatím velmi dobré výsledky v premiérové sezóně a proti Boskovicím budou chtít potvrdit roli favorita, v níž do zápasu půjdou. V prvním vzájemném duelu na půdě soupeře to byla jednoznačná záležitost s výsledkem 1:9. Podobný výsledek by jistě svěřenci kouče Janečka brali i nyní.

 

Soupeři z Boskovic se zatím příliš nedaří a bodů jistě před sezónou chtěl více, než je stávající počet. Teď se řadí do spodní trojice, která bojuje o to, aby neskončila poslední. Velkým problémem je zatím obrana, kde patří k tomu nejslabšímu v soutěži. Na tom musí do druhé poloviny soutěže zapracovat. V posledních zápasech se to ale příliš nepovedlo.

To hokejisté Prostějova naopak potvrzují, že do své první sezóny vstoupili s ambicemi hrát na špici, čehož se mužstvo drží velmi dobře. Společně s protivníkem z Kroměříže jasně ukazuje, že je dál než zbytek startovního pole. V posledním týdnu navíc ještě posílilo, takže by výkonnost mohla ještě růst. Jak to ale ve sportu chodí, nikdo se neporazí sám. Základem pro výhru bude další poctivý výkon.

Utkání na ledě Víceúčelové haly-zimního v Prostějově startuje v neděli 3. prosince od 17.00 hodin a hokejisté prostějovského eskáčka budou potřebovat ke kvalitnímu výkonu i dobrou fanouškovskou podporu.

48 boskovice p