Konec kalendářního roku patří u hokejové mládeže tradičně turnajům a dalším aktivitám, které trošku rozbijí a ozvláštní zaběhlý tréninkový proces. Mládežníci si tak společně s trenéry užijí i jistou formu zábavy. O velký úspěch se v pátek 29. prosince postarali hráči ročníku 2015, kteří vyrazili do Zlína na tradiční turnaj Capri-Sun Cup. V nabité konkurenci se neztratili, díky čemuž tak obsadili krásné druhé místo. Nestačili totiž jen na domácí celek.

Starší kategorie pak měly před sebou také bohatý program. Hráči využili volnějšího období k zápasům proti svým rodičům, kde se ve většině případů radovali dospělí, kteří tak svým dětem předvedli, že ještě musí pracovat na tom, aby se postupně role obrátily. Ročník 2016 si pak užil turnaj v Brně, kde se konal mini open air pod širým nebem a domů si tak hráči i rodiče odvezli řadu zážitků.

Jediný ostrý duel pak odehráli hokejisté SK Prostějov 1913 v pátek 22. prosince, kdy si na domácím ledě poradili mladší žáci se Zlínem a nadělili si tak předčasný dárek.