Hokejisty SK Prostějov 1913 čeká v dalším týdnu jediné utkání, které v rámci 24. kola proběhne v sobotu 27. ledna od 17.00 hodin na ledě Boskovic. Proti domácímu celku by eskáčko rádo potvrdilo roli favorita a po klopýtnutí Kroměříže by si před posledním vzájemným zápasem udrželo první místo v tabulce krajské ligy Jižní Moravy a Zlína.

Proti Boskovicím zatím zvládli hokejisté oba dva zápasy, rádi by zvítězili i do třetice. Navíc už také stále více myslí na play-off, do kterého zbývají už jen poslední čtyři kola. „Žádný zápas nemůžeme podcenit, a to stejné platí i o utkání v Boskovicích. Moc dobře máme stále v paměti první duel, který jsme tam v rámci přípravy prohráli. Na něj určitě nechceme navázat. Pevně věřím, že udržíme svou formu, kterou jsme nabrali po porážce v Blansku, a potvrdíme to i nyní,“ uvedl kouč Michal Janeček.

Blížící se play-off zatím není tématem a mužstvo se bude snažit soustředit na každý z posledních čtyř duelů. „Chceme si ještě předním dokázat, že patříme na špici, a taky rozehrát co nejvíce hráčů, abychom byli dobře připraveni. Zatím ale myslíme vždy na nejbližšího soupeře, do konce základní části se na tom nic měnit nebude. První, co nás tak nyní zajímá, je to, abychom zvládli utkání v Boskovicích,“ doplnil Janeček.