V loňském roce se rozhodl spolek malé kopané společně s kioskem na hřišti založit novou tradici v nohejbalovém turnaji trojic. Letos se stejně jako loni událost konala v polovině července, a i přes obrovské vedro byla k vidění řada zajímavých zápasů a těsných soubojů, o čemž svědčí i fakt, že mezi prvním až třetím mužstvem rozhodoval počet setů, a dokonce i počet uhraných míčů. Díky nejlepšímu skóre se nakonec mohl radovat domácí dorost.

Hrálo se opět na novém betonovém kurtu, který je vybudovaný mezi místní sokolovnou a fotbalovým hřištěm. V turnaji se utkal každý z každým a z osmi celků měli na konci stejně bodů domácí dorostenci a Kobra Kobeřice. Zde rozhodl vzájemný zápas, ve kterém uspěl dorost a poprvé se tak mohl radovat z vítězství v turnaji. O třetí příčce musel dokonce rozhodnout počet uhraných bodů, který měl o chlup lepší domácí celek malé kopané před Litrpoolem. Kromě fotbalistů a nohejbalistů nechyběly na turnaji ani ženy volejbalistky, ty se postaraly o zpestření turnaje, na němž se rozhodně v konkurenci neztratily.

„Podařilo se nám zajistit osm mužstev. I přes obrovské vedro byla k vidění celá řada skvělých a vyrovnaných zápasů, kde rozhodovaly maličkosti. Musím poděkovat všem zúčastněným i těm, kteří se podíleli na organizaci v čele s malou kopanou z Brodku a místním kioskem,“ doplnil k turnaji jeden z pořadatelů Radek Kolařík.

Konečné pořadí:

1. Dorost Brodek

2. Kobra Kobeřice

3. MK Brodek

4. Literpool

5. Kobra Kobeřice 2

6. Zubr team

7. Marušky

8. Haluzářky