Ještě před letními prázdninami absolvovali zápasníci TJ Sokol Čechovice dva mezinárodní turnaje. K jednomu z nich dokonce vycestovali do zahraničí – a oba jim přinesly další medailové úspěchy.

Uprostřed června se mládežníci čechovického oddílu zúčastnili velkého turnaje volným stylem na Slovensku. Šlo o velmi kvalitně obsazené klání čítající 220 závodníků ze Slovenska, Maďarska a České republiky.

Kadet Adam Lajčík (váhová kategorie do 71 kilogramů) vybojoval bronz za třetí místo díky třem vítězstvím a jediné porážce. Mladší žák Chris Marek Dostál (do 53 kg) skončil po dvou výhrách i prohrách čtvrtý.

Starší žák Martin Zatloukal (do 68 kg) obsadil třemi vítězstvími a dvěma porážkami pátou pozici, Filip Jílek a Patrik Lukovský byli ve svých věkových i váhových kategoriích šestý, respektive sedmý.

O týden později se konala zápasnická akce přípravek do 11 let řecko-římským stylem v Borohrádku, opět s účastí talentovaných borců Sokola Čechovice. Patrik Lukovský (do 42 kg) i Adam Dvořák (do 35 kg) triumfovali a získali zlato, Damian Zeidler (do 39 kg) přidal čtvrtou příčku.