V prostějovské aréně, konkrétně na centrálním dvorci TK Agrofert, proběhl zápis do nového ročníku tenisové přípravky v rámci pokračujícího projektu Hledáme nové vítěze Davis Cupu a BJK Cupu. První společný trénink absolvovalo dvacet dětí.

 

„Tenisová přípravka bude v dalších měsících organizována formou skupinového tréninku dvakrát týdně. Skupina není uzavřena, zájemci, kteří nemohli k zápisu dorazit, můžou se individuálně domluvit s trenérkou tenisové přípravky Lucií Šolcovou na telefonním čísle 777 818 918,“ uvedl šéftrenér prostějovské mládeže Ivo Šilhánek.

Mezi nejmladší zájemce o tenis dorazil také prostějovský odchovanec a současný daviscupový reprezentant Jakub Menšík. „Rychle to uteklo. Před pár lety jsem byl na kurtu v roli malého kluka, který se do klubu hlásil, a tehdy mezi nás přišel Tomáš Berdych. Byl to pro mě zážitek. Je skvělé, že tato tradice pokračuje. Mám radost, že jsem její součástí,“ těšilo Menšíka setkání s novými členy klubu.

Český reprezentant si během odpoledne zatrénoval také s čerstvými šampiony v babytenisu, kteří zvítězili na republikovém mistrovství družstev. „Jsme rodinný klub. Jde nám o to, aby všichni členové byli jednou velkou rodinou. I tímto způsobem se snažíme o to, aby napříč všemi věkovými kategoriemi panovaly kamarádské vztahy. V takovém prostředí se všem dobře trénuje a přináší to úspěchy, jak je vidět z našich výsledků,“ konstatovala šéfka prostějovských tenisových projektů Petra Černošková.

 

 

38 tk plus hledame