Také letos byla titulárním partnerem největšího mužského turnaje v České republice společnost MONETA Money Bank. Bankovní dům je již několik let generálním partnerem českého tenisu a měl výrazný podíl na bezchybném průběhu 28. ročníku prostějovského challengeru.


„Loni jsme porazili covid, vyhráli jsme i letos. I když se turnaj konal ve složitějších podmínkách, vše dopadlo skvěle. Na turnaji opět dostali šanci mladí hráči, jen Jirka Veselý byl z Čechů nejstarší. Přesně to chceme, prosazujeme s tenisovým svazem podporu tenisových talentů. Věřím, že se nám to vrátí a chlapci budou v budoucnu stejně úspěšní jako dnes děvčata,“ konstatoval šéf retailového bankovnictví MONETA Money Bank Aleš Sloupenský.
Podpory silného partnera si cení celý český tenis. „Podpora banky MONETA je mimořádná. V nedávných měsících a v době, kdy se český tenis jako první v Evropě postavil proti covidu, byla jasnou a přesvědčivou součástí všech těch prospěšných projektů. Je čtvrtým rokem u prostějovského turnaje, dává mu nejen prestiž, ale v dnešním složitém čase pocit finanční jistoty. Je doslova zázrak mít v této bezprecedentní době dlouhodobého partnera, který podporuje všechny naše projekty, a navíc nám společně jde o výchovu českých tenisových talentů,“ těší Ivo Kaderku, šéfa českého tenisu a prezidenta Tennis Europe.

Děkujeme všem partnerům.