Milé dámy,

vážení pánové,

právě držíte v rukou další z řady speciálů nejčtenějšího periodika v regionu. A není to jen tak ledajaká příloha. Tentokrát jsme se totiž vytasili s přídavkem, který obsahuje hned tři témata zaráz, tudíž vám přinášíme takzvané populární a legendární TŘI V JEDNOM.

Domov s ním zahrada, služby a s nimi domácí práce, podzim, který nás už zavolal k sobě a listí padající ze stromů jasně definuje, že šatník každého z nás se obrací napříč. Jinak také tři veličiny, které na první pohled spolu nemusí souviset. Na ten druhý však už drtivá většina z nás najde spojitostí více než dost. Není proto divu, že také PROSTĚJOVSKÝ Večerník tyto věci spojil dohromady a pro své čtenáře opět po roce připravil skutečně originální přílohu plnou oddechového čtení, rad, receptů, návodů a spousty dalších zajímavostí.

Oproti předchozím rokům, kdy bylo vydání rozděleno chronologicky na dvě části, tentokrát jsme se tedy rozhodli pro skutečný mix. A tak se střídají informace z bydlení s recepty i z naší kuchyně a tipy pro práci na zahradě, přičemž neopomněli jsme také například rady pro motoristy, ale ani řadu další zpráv z nejrůznějších odvětví. Nechybí ani redakční komentář a exkluzivní rozhovor se šéfem Domova seniorů v Prostějově. Ideální konstelací tak je, abyste si i vy k tomuto počteníčku dali něco dobrého k jídlu a hned poté začali zkoušet vychytané tipy od nás.

Věříme, že vám bude nejen chutnat, ale také, že si najdete to své mezi nabídkami našich obchodních partnerů. Právě jim patří hned z úvodu velké poděkování, že v této nelehké době našli touhu podpořit náš stále nový projekt. Co si budeme povídat, každý zákazník začíná být stále více cennější, než tomu bylo kdy dřív.

V minisérii příloh, kterou v minulém vydání začal servis o hokeji v podání SK PROSTĚJOV 1913, kdy si tento oddíl od letošního ročníku k sobě premiérově přibral i muže, pokračujeme nejen jako součást dnešního vydání, ale už teď pro vás chystáme každoroční přídavek s výstižným názvem BURZA ŠKOL do příštího čísla.

A ani poté to nebude všechno, těšit se můžete na „dvojky“ ŽIVOTa VE MĚSTĚ, FIREM V OLOMOUCKÉM KRAJI či tradiční speciály zaměření na TENISOVOU EXTRALIGU a PROSTĚJOVSKÉM VÁNOCE. Chybět nebudou ani SILVESTROVSKÉ LEGRÁCKY. Prostějo, nekončíme a bude toho letos ještě dost.

Na samotný závěr doufám, že nejen v dnešní příloze nejčtenějšího regionálního periodika si najde každý to své, ale hlavně, že získáte novou inspiraci a také se trochu pobavíte.

 

Speciální přílohu ÚTULNÝ DOMOV & SLUŽBY & PODZIM VOLÁ najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyšlo v pondělí 30. října