Velice nepříjemná událost zasáhla do chodu ženského A-týmu volejbalistek VK Prostějov. Šlo o autonehodu, kterou měly dvě členky hráčského kádru v sobotu 2. března večer. Obě vyvázly se zraněními, ale naštěstí se nedostaly do ohrožení života.

„K havárii došlo v sobotu 2. března večer po domácím utkání s Přerovem. V autě spolu jely Michaela Pállová a Milica Tošič, přičemž viníkem nehody byl řidič druhého vozidla. Nejdůležitější informací je, že obě naše holky jsou mimo jakékoliv nejhorší nebezpečí,“ sdělil generální manažer a hlavní kouč vékáčka Miroslav Čada.

„Hůř dopadla Míša, která utrpěla úraz hlavy a musela zůstat v nemocnici. Momentálně už je však doma, kde pokračuje v léčení. Milica byla celkově potlučená a z nemocnice ji pustili hned, její stav je relativně dobrý,“ prozradil Čada. Obě jeho svěřenkyně ale každopádně vynechaly čtvrteční extraligový zápas ve Šternberku.

„Zatímco Milica by se pak od pátku 8. března už mohla zapojit do přípravy, u Míši zatím nevíme, jak dlouho bude chybět, protože má zraněnou hlavu. Každopádně oběma holkám dáváme jako mančaft maximální pomoc i podporu s přáním, ať jsou brzy plně v pořádku,“ zdůraznil Čada.