Na zimním stadionu bylo ve středu odpoledne pořádně živo. Tentokrát však nešlo jen o zvuky narážejícího puku do mantinelů a brzdy v bruslení. Hokejové SK Prostějov 1913 si pro své nejmenší připravilo jiný program, který se vztahoval k aktuálnímu svátku, jímž byl Halloween. Na všechny přítomné, kteří se sešli v precizně připravených maskách, čekala především skvělá zábava, o kterou se podělili společně se svými trenéry. Ti také vklouzli do obleků a v přestrojení společně s nimi soutěžili a radovali se ze zdravého pohybu.

 

Cíl byl jasný. Připravit pro děti z přípravek a nejmladší ročníky 2015 a 2016 dobrodružné odpoledne, které spojí příjemné s užitečným v rámci tréninku na ledové ploše. A všichni aktéři to vzali opravdu zodpovědně. Na ledě nechyběly různé pohádkové bytosti od monster až po dýně, které k tomuto svátku neodmyslitelně patří. Zahanbit se nenechali ani trenéři, do akce vyrazili v hodně povedených kostýmech.

A protože se jednalo o mladé hokejisty, tak kromě zábavy a hravého odpoledne nemohly chybět ani různé soutěže o drobné odměny. Děti tak v rámci speciálního tréninku mohly vyzkoušet řadu věcí, a to nejen těch hokejových. Domů pak všichni odcházeli velice spokojení a zároveň unavení. Pro hokejové eskáčko se jednalo o první takovou akci v letošním roce, ta další bude následovat už zhruba za měsíc, kdy by měl na ledové ploše proběhnout „Mikuláš“ a s ním i jeho štědrá nadílka.