I v letošním roce se na zimním stadionu uskuteční náborová akce klubu SK Prostějov 1913 ve spolupráci s Českým hokejem, která proběhne ve čtvrtek 24. listopadu od 15.45 hodin. A Večerník bude u toho!

V rámci akce Týden hokeje se mohou těšit všechny děti ve věku od 4 do 8 let na jedinečný první zážitek s hokejem. Na ledě se jim budou věnovat trenéři klubu a mohou si tak vyzkoušet své první hokejové krůčky. A kdo ví, třeba u tohoto sportu zůstanou i nadále. Domů si navíc děti i rodiče odnesou řadu informací a chybět nebude ani dárek od Českého hokeje.

Bez rozdílu věku i bruslařských dovedností jsou zvány všechny děti, které by se jednou chtěly stát hokejisty, na tuto jedinečnou akci. Stačí chuť, brusle, helma a rukavice. V případě, že byste si chtěli některé z věcí vypůjčit, můžete se předem obrátit na hlavního kouče přípravek Patrika Lišku. Chybět nebude zábavný program na ledě i mimo něj, takže se všichni mají na co těšit. I pokud byste náhodou z nějakého důvodu nemohli, stačí se hlavnímu kouči přípravek ozvat. Můžete pak přijít kdykoliv na jiný trénink, protože nábor v klubu probíhá celoročně.

„Na akci se těšíme, pevně věříme, že přijdete ve velkém počtu a užijete si společně s námi spoustu legrace na ledě i mimo něj. A snad budou mít všichni dobré vzpomínky na první zkušenost s hokejem. My budeme připravení a pevně věříme, že v případě zájmu u nás budete pokračovat dlouhodobě,“ prozradil k akci šéftrenér přípravek Patrik Liška.

 

47 letak hokej