Úvodní duel v Českém poháru za sebou mají ženy a mohou se těšit na další kolo, když po vítězství nad Bakovem nad Jizerou přivítají Líšeň. V úvodním klání si došly pro poměrně jasnou výhru 5:1 a domů tak ve čtvrtek mohly jet spokojené.

SK Bakov nad Jizerou

1.SK Prostějov

1:5 (0:1)

Branky: 55. Vydrová – 31. Kopečková, 50. 79. Oršelová, 58. Keňová, 70. Suchánková. Rozhodčí: Rympler – Bukvička, Diňa. Žluté karty: 50. Skřivánková. Diváků: 40.

Sestava Prostějova: Hrazdilová – Tanenbergerová, Koudelková, Vykopalová, Zapletalová – Oršelová, Suchánková, Kopečková, Barešová – Zahradníčková, Keňová. Střídaly: Martinčíková, Milerová, Vajdová, Minxová. Trenér: David Pekař.

Hodnocení asistenta trenéra Davida Trajera: „V prvním poločase jsme dominovali na míči, ale žádné vyložené šance jsme si nepřipravili. Měli jsme hodně střel, ale všechno šlo spíše ze střední vzdálenosti. Jedna z ran se ujala po půlhodině, která byla spíše šťastná. Do druhého poločasu jsme vstoupili dobře a brzy přidali i druhou branku. Soupeř rychle snížil, ale poté jsme už dominovali a měli jsme i řadu šancí, mohli jsme ještě navýšit skóre. Holky musím pochválit za skvělý přístup.“