Milé dámy,

vážení pánové,

skoro na den přesně po ruce držíte v rukou speciál, který je věnovaný jídlu a kulinářskému umění s Večerníkem v kuchyni. Tentokrát jsme k tomu přidali i něco navíc, když polovinu přílohy tvoří informace kolem bydlení a zahrady. Spojili jsme odvětví, která k sobě neodmyslitelně patří. Vždyť kdo by si nepochutnal na dobrém jídle v pohodlí svého domova či třeba na zahradě u grilu. A tak jsme se tentokrát zavřeli do kuchyně a začali vařit, péct, smažit. V některých případech obrazně, když jsme probírali kuchařky nejen od našich babiček, v jiných doslova, kdy někteří z kolegů a kolegyň navlékli zástěry. Byla to zábava se vším všudy. Znovu se potvrdilo, že jídla a pochutin není prostě nikdy dost.

 

Ideální konstelací je, abyste si i vy k tomuto počteníčku dali něco dobrého k jídlu a hned poté začali zkoušet vychytané tipy od nás. Stejně jako ve většině předešlých případů na vás opětovně čeká servis plných užitečných informací, rad, tipů a zajímavostí. Již zmíněné recepty doplňuje nabídka našich obchodních partnerů, kterým patří velké poděkování, že v této nelehké době našli touhu nejen podpořit náš nový projekt, ale současně i bojovat s nepřízní osudu. Každý zákazník začíná být stále více cennější, než tomu bylo kdy dřív. Věříme, že vás prezentace firem a podnikatelů z prostějovského regionu zaujme.

A to není před prázdninami všechno. Už příště se můžete těšit na zmonitorovaný ŽIVOT VE MĚSTĚ. Na cestu před dovolenkami pak pro vás připravujeme tradiční BÁJEČNÉ LÉTO. Jak tedy opravdu vidno, nudit se nebudete a čeká vás každé pondělí plno čtení navíc.

Ale pěkně popořadě. Nyní po dvou týdnech, kdy jsme se věnovali úspěšnému prostějovskému tenisu, máme pro vás máme speciální přílohu zdarma, která byla loni v našem portfoliu úplným nováčkem, ale o to větší úspěch mezi vámi slavila. Většinou se totiž při četbě nikomu sliny příliš nesbíhají, ale právě teď by tedy měly!

Speciální příloha nejen o jídle, ale i bydlrení a zahradě je součástí tištěného vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který vychází v pondělí 13. června