Již tuto sobotu 29. dubna ve 14.00 hodin odstartuje neobyčejně bohatý program Sletu čarodějnic v Plumlově. V kempu Žralok jej bude pořádat Spolek Plumlovských nadšenců. A díky PROSTĚJOVSKÉMU Večerníku máte šanci být u toho ZADARMO! I ve druhém kole se může hned pětice výherců těšit na dvě vstupenky.

 

Po otevření areálu vystoupí ve 14:45 hodin se svojí čarodějnickou show oblíbená Míša Růžičková, od 16:00 hodin se představí zpívající a tančící Čiperkové. V 17:00 hodin proběhne volba prestižní Miss malé čarodějnice, od 17:45 se děti budou moci vydat na soutěžní stezku čarodějnice Zelíny. V 18:30 hodin vystoupí kapela Alkehol, následovat bude od 20:30 pálení čarodějnic. Ve 21:00 hodin přijde na řadu populární Traktor, který od 23:00 hodin vystřídá skupina Kapriola, čímž program uzavře. Po celou dobu budou připraveny nejrůznější soutěže, skákací atrakce, malování na obličej i bohaté občerstvení. Na místě dospělé přijde vstupné na 350 korun, v předprodeji 300 korun. Děti do 14 let včetně mají vstup zdarma. A volnou vstupenku můžete získat i vy. Stačí správně odpovědět na níže položenou otázkou.

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA PRO 2. KOLO ZNÍ:

JAK SE JMENUJE JEDNA Z NEJZNÁMĚJŠÍCH PÍSNÍ KAPELY TRAKTOR?

A) Už se kácí v našem lese

B) Letokruhy

C) Doba zlá

 

Své odpovědi zasílejte na e-mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. s heslem „CARODEJNICE“. Můžete nám ale ovšem také volat či posílat SMS na známé telefonní číslo 608 960 042, případně se během provozní doby dostavit osobně do sídla redakce na adrese Vrahovická 41d, Prostějov.

Na odpovědi čekáme v redakci do STŘEDY 26. DUBNA, 12.00 hodin. Druhou PĚTICI VÝHERCŮ budeme telefonicky kontaktovat. Proto kromě svého jména a bydliště NEZEPOMEŇTE UVÉST I TELEFONNÍ ČÍSLO, abychom vás v případě výhry mohli kontaktovat. Vstupenky pak budou následně připraveny k vyzvednutí přímo v redakci.

 

A kdo vyhrál v prvním kole?

Do losovacího osudí se dostali ti, kdo správně zodpověděli soutěžní otázku „SKUPINA ALKEHOL PŘEDĚLALA I JEDEN Z NEJVĚTŠÍCH HITŮ MICHALA DAVIDA. CO SE ZPÍVÁ V REFRÉNU?“, což byla varianta C) Non stop, já chci pít non stop.

Šťastnými výherci se stali: Eva WICHOVÁ, Prostějov * Pavel SMIČKA, Prostějov * Hana HOŠŤÁLKOVÁ, Prostějov * Sylva ŠEVČÍKOVÁ, Otinoves * Jiří HURDICH, Prostějov