V rámci Prostějovského léta se na hlavním náměstí v centru chystá stejně jako loni módní přehlídka. Tentokrát se do akce zapojilo více výrobců a prodejců oděvů, takže se přehlídka dočká pestřejšího výběru oblečení. Nadto uvidíte i řadu historických kostýmů, jelikož se akce částečně ponese v duchu oslav Pernštejnského roku. Celý program přitom zpestří pražská herečka Nina Horáková.

Stalo se již tradicí, která byla narušena jen v covidovém roce 2020, že se během Prostějovského léta koná módní přehlídka, v rámci níž výrobci a prodejci oděvů prezentují své kusy. „Opět jsme se obrátili na prostějovské výrobce i prodejce, tentokrát nás čekají nejen dlouhodobě zapojení výrobci i prodejci, ale i nově spolupracující obchody... Čeká nás přehlídka plavek a spodního prádla, společenských i svatebních oděvů, casual, apod. Diváci budou moci obdivovat i renesanční kostýmy, protože přehlídka se částečně ponese v duchu oslav Pernštejnského roku,“ prozradila a současně navnadila všechny lačné oči náměstkyně prostějovského primátora Milada Sokolová. Každoročně se přitom v průběhu přehlídky představí nějaký host. „Během letošní akce tentokrát vystoupí Nina Horáková, v současnosti pražská herečka, jejíž herecké umění jsme mohli obdivovat už v prostějovském Divadle Point,“ doplnila Sokolová.

Přijďte se tedy i vy podívat na módní přehlídku. Určitě vás překvapí, jaké kousky najdete v místních i vzdálenějších prodejnách oděvů!

 

KDY: ČTVRTEK 18. SRPNA, 18:00 HODIN

KDE: NÁMĚSTÍ T. G. MASARYKA, PROSTĚJOV