Ve třetím kole se o uplynulém víkendu představili fotbalisté Kralic na půdě Ústí, které patří mezi nejlepší celky soutěže. Poločasový výsledek sliboval, že by se však mohlo zrodit překvapení, to se nakonec nekonalo a Kralice odjely domů s porážkou o jedinou branku. Pouze jednu branku viděli diváci také v Lipové, kde si domácí premiéru v ročníku odbyli svěřenci kouče Růžičky proti Dolanům.

Velmi vyrovnaný duel rozhodla deset minut před koncem penalta pro domácí, kterou proměnil Fialka, a zajistil tak Lipové další tři body. V příštím kole se oba regionální účastníci představí proti sobě v Kralicích. Derby se hraje v sobotu 21. srpona, ale netradičně již od 10.30 hodin.

 

 

Sokol Ústí - FC Kralice na Hané 3:2 (0:1)

Branky: 51. Nehyba, 54. Šerý, 68. Smítal – 34. Merta, 71. Šup. Rozhodčí: Slota – Šrejma, Němec. Žluté karty: 76. Peka, 90. Merta. Diváků: 108.

Sestava Kralic: Peka – Jurtík, Hlačík, Studený, Kopečný – Rus, Baran, Blahoušek, Němčík (58. Novotný) – Šup (77. Lexa), Merta. Trenér: Milan Nekuda.

 

SK Lipová - FC Dolany 1:0 (0:0)

Branky: 81. Fialka. Rozhodčí: Štětka – Matulík, Doležal. Žluté karty: 58. Pírek. Diváci: 120.

Sestava Lipové: R. Vybíhal – Žilka, Král, Milar, Vykopal (78. Bořuta) – M. Vybíhal (71. Kovář), Stryk, Ježek, Jamrich, Obruča (90. Pekař), Přikryl (46. Fialka). Trenér: Pavel Růžička.